Goed nieuws moet gedeeld worden!

Goed nieuws moet gedeeld worden!

Vind ik wel even zeg dat er goed nieuws gedeeld moet worden! Oke goed en slecht nieuws maar dat slechte nieuws zal jullie een worst wezen haha. ik kocht 2 maanden geleden een nieuwe stoomreiniger die vanmorgen zoiets had van doe het zelf maar 🙁 hij deed niks noppes nada dus terug gebracht naar de winkel waar hij voor reparatie werd gehouden …pfff ja dat is drama voor moi ja maar gelukkig heb ik er nog eentje waar ik het maar even mee moet doen 😉

Oke goede nieuws…. ik moest vanmorgen even met niomi naar de huisarts omdat ze bulten op haar teentjes had, bleken gewoon vieze wratten te zijn en die zijn gelijk behandeld daar met zuur, want stikstof doen ze hier niet meer, oke, ze kan er blaren van krijgen maar dat is maar een paar dagen ;). Ik ben mee gegaan naar de dok zodat ze mijn check-up ook kon uitvoeren. Vanmorgen was er al bloed geprikt dus had vandaag alles in 1. Alle checks waren goed, en jawel ze zei ” wat zie je er goed uit!” kijk dat zijn dingen waar een mens van opknapt en voel me ook een stuk beter 😀 gewicht gaat langzaam omhoog alleen het spugen en de diaree zijn nog heffie aanwezig. Ik kan wat meer, nou dat hebben jullie gezien met mijn wandeling over de pier en ons dagje ado!! Voel me gewoon goed overdag en snachts neem ik voor lief 😉

De bloedwaardes waren net als vorige week en dus stabiel!! Hoe happy kan een mens zich voelen! Ik weet echt wel dat ik er nog lang niet ben maar ben wel in een stijgende lijn en wil dat graag zo houden want het goed voelen is gewoon leven voor mij… heerlijk!!!

Ik heb van de week een heel gesprek met roon gehad betreft het eten, ik ben bang om te eten en dan niet bang in de zin van oh ik word dik nee als ik eet spuug ik en spugen doet pijn en is een hel, maarja roon zegd ook je doet het maar gewoon, door blijven zetten zolang je het volhoud!! De weg naar genezing zou een hel worden zei de ursula ook al, pijn zweet en tranen en ja daar hebben ze gelijk in maar ik ga door want als ik hiermee de “top” bereik heb ik daar alles voor over!!

4 gedachten over “Goed nieuws moet gedeeld worden!

  1. Echt super veel respect voor jou, idd goed blijven eten, knap dat je man en jij er goed over praten, en dat jij/hij ervoor gaan, ben blij voor je dat je gewicht omhoog gaat, lange weg om te gaan, maar je zet door gelukkig 😘 dikke knuffel voor jou en familie, heb bewondering voor je strijdkracht (en familie ook) xxxx je buuf

  2. Wat goed zeg, het was me op instagram ook al opgevallen; je ziet er steeds beter uit. Wat voller in je gezicht en helemaal stralend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.