Goed op de weg!

Goed op de weg!

Wij gaan binnenkort weer kijken voor nieuwe auto’s. Auto’s denk je denk je dan…., ja we gaan weer voor een nieuwe bedrijfswagen en een nieuwe persoonsauto.

We rijden beiden auto’s al 3 jaar en wij ruilen ze dan meestal in en kopen dan een nieuwe.

Voor de zaak weten we al wel wat we willen, gewoon weer een Volkswagen caddy. Daar rijd roon al 11 jaar in zolang die al zzper is en is daar gewoon tevreden mee. We hebben nog wel zitten denken aan een bus voor de zaak maar dan is dan weer net even iets te groot.

Voor prive zijn wij er nog niet helemaal over uit. We hebben nu een Seat Leon, maar hebben daarvoor altijd volkswagen gehad of BMW en ja ik wil heel graag weer een Volkswagen passat, die hebben wij al eerder gehad en dat was gewoon een mega heerlijke auto!! Een BMW is ook leuk maar…ja nee, ja en nee, ik weet het nog zo net niet. Ik zie ook veel Audi’s voorbij komen en ja daar valt mijn oog ook wel op. Als het maar een hoge auto is en een BMW X6 is een hoge en een Audi Q2 is ook hoog dus ja uhh wat moet ik nou hahah. Nou goed als het maar hoog is!!

Nou hebben wij onze huidige auto’s verzekerd via de dealer. Maar we zijn een beetje aan het rond kijken wat voor ons autoverzekering vergelijken is en bij ons past.

Bij een allsecur autoverzekering vergelijken kan je dus kijken wat bij je past en samenstellen. Heel handig en je kan het online regelen.

Wij gaan daar dus even voor zitten op ons gemakje en ondertussen ook neuzen naar een nieuwe toet toet!!!

Hoe hebben jullie je verzekering gevonden ?

 

4 gedachten over “Goed op de weg!

 1. Had de bus van roon al op insta voorbij zien komen 🙂 mooie bak was dat!

  Moeilijk he altijd die keuze 🙂 IK keek vroeger altijd mee met mijn vader als ie weer eens na 1.5 jaar een nieuwe auto wilde… mocht altijd meekiezen 😀 zag altijd van alles voorbij komen ( lees mercedes ) maar vaak was dat net niet de smaak van hem haha

  Meestal Ford of een Citroentje 🙂 Als is het tegenwoordig een Nissan Qashqai :p (helaas geen goede ervaring mee 🙁 iets met een treinongeluk waarbij een Qashqai betrokken was)

  1. ja die keuzes zijn lastig inderdaad maar dat was niet de bus van roon hoor 😉 hij heeft altijd een caddy en we hebben nu weer een nieuwe caddy want een bus is gewoon te groot 😉 en voor prive gaan we toch voor een audi of volkswagen weer!

   1. oops hihi mijn fout:P

    Caddy is ook een hele fijne! Bij mij op stage hadden ze er een, super handig en gaat over het algemeen lang mee 😀 Waggie waar je lang plezier van hebt!

    Ben erg benieuwd maar dat gaan we vast wel zien in de vlogs 😀 autoshoplogje haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.