Goede doel steunen met een lipstick?

Goede doel steunen met een lipstick?

Charity Lipstick Edition – doe een dubbele goede daad!

catrice loves peta by vosje

Beloon niet alleen jezelf wanneer je aan het shoppen bent voor cosmetica – verricht ook een goede daad voor het welzijn van dieren! Snel zal iedereen dit gemakkelijk kunnen doen: CATRICE lanceert de Limited Edition “CATRICE loves PETA” samen met dierenrechtenorganisatie PETA*. De tien lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf midden maart tot en met eind april, exclusief bij Kruidvat.

Met deze samenwerking willen CATRICE en PETA ervoor zorgen dat cosmetica niet wordt geproduceerd ten koste van dieren. De Limited Edition laat ons er ten slotte beestachtig goed uitzien, zonder het gebruik van dierlijke producten: de lipsticks zijn 100% vegan en, ondanks hun intensieve kleur, bevatten ze geen karmijn: pigmenten verkregen van schaaldieren.

En de Charity Edition is natuurlijk – net zoals alle CATRICE producten – niet getest op dieren! Dus beauty lovers, een dierproefvrij alternatief zonder de kwaliteit en houdbaarheid van je favoriete producten op te geven.

Daarnaast profiteert PETA* van tien procent van de netto-opbrengst van de verkoop van de lipstick. Dat de twee partners erg close zijn en dezelfde waarden hanteren, wordt ook duidelijk gemaakt door het feit dat CATRICE al vele jaren gecertificeerd is door PETA*.

“De CATRICE loves PETA Lipstick Edition is een zaak die ons na aan het hart ligt. De Limited Edition demonstreert dat stralend rood gecreëerd kan worden zonder dierlijke kleurstoffen en op een manier die vegan en dierproefvrij is”, zegt Frank Schmidt, afdelingshoofd Corporate Affairs bij PETA Duitsland e.V. “We zijn verheugd de ondersteuning van CATRICE en al onze klanten te hebben, die bijdragen aan wereldwijde bekendheid en ons campagne werk met hun aankopen.

*PETA Duitsland e.V. – www.kosmetik.peta.de

PLUMPING LIP COLOUR | Adviesprijs €4,99

catrice loves peta by vosje

Voor volle en expressieve lippen die een indruk achterlaten: de CATRICE Limited Edition Plumping Lip Colour heeft een gel textuur dat een plumping effect creëert, de lippen voorziet van een fijne glans en heerlijk fijn aanvoelt. De formule bevat ook hydraterende hyaluronzuur voor een intensieve verzorging. In totaal vier draagbare nude en rosé tinten verzekeren een fijne glans en volle lippen. De textuur is 100% vegan en vrij van dierproeven.

MATT LIP COLOUR | Adviesprijs €4,99

catrice loves peta by vosje

De nieuwe Matt Lip Colour Lipsticks van CATRICE, welke ook deel zijn van de PETA-samenwerking, voorzien een matte finish in zes bes-, rozenhout-, en rode tinten. Hetzelfde geldt hier ook: ze zijn 100% vegan en vrij van dierproeven – voor een bijzonder goed gevoel, en niet alleen op de lippen! De romige textuur streelt zachtjes de delicate huid van de lippen en de maximale dekking verzekert een betrouwbare en langdurige kleurervaring. Alle zes de lipsticks hebben een matte finish voor een perfecte look.

Ik vind het zelf heel goed en fijn dat CATRICE zich zo inzet!

Ik ben zelf erg benieuwd naar een paar van de lipsticks!

Wat vinden jullie van de CATRICE loves PETA lijn? Welke kleur vind jij het mooiste?

21 gedachten over “Goede doel steunen met een lipstick?

  1. Inderdaad fijn als bedrijven zelf ondernemen om hun producten niet schadelijk te laten zijn voor de dieren. En bij Kruidvat is natuurlijk ook mooi 🙂

  2. Ooh! Ik vind de kleurtjes van deze Catrice collectie heel mooi. Vooral nr 1, 3 en 4 zien er prachtig uit. Leuk dat je er onmiddellijk ook een goed doel mee steunt.

  3. Goed dat ze dit doen! Zo belangrijk dat steeds meer producenten zich inzetten voor goede doelen en er meer aandacht aan schenken.

  4. Ik ben fan van Catrice omdat ze dierproefvrij zijn en hoop dat er meerdere merken volgen. Er zijn namelijk zoveel misleidende campagnes en de consument wordt over dit onderwerp vaak voorgelogen en slecht voorgelicht. Ik ben daarom extra blij met deze actie! En de kleuren zijn ook echt prachtig!

  5. Oh wauw wat een mooie intense kleuren hebben ze! Ik vind het een goede ontwikkeling. En fijn dat het zo gepromoot wordt. De prijs is trouwens ook echt een hele grote meevaller! Altijd fijn.

  6. Komt héél goed uit! Ik koop regetmatig lipsticks van dit merk, dus dat ik het goede doel er mee steun is mooi meegenomen! Jammer dat niet meer merken dit voorbeeld volgen.. Enkel betreffende borstkanker worden er initiatieven genomen..

  7. Ik vind het een goede ontwikkeling dat er steeds meer producenten zijn die een deel van de omzet naar een goed doel overmaken. ben & jerry’s is daar ook een mooi voorbeeld van.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.