Goedkoop maar identiek

Goedkoop maar identiek

Goedkope parfum heb je overal, maar zijn ze ook altijd identiek?

Nee!!
Ik heb echt veel parfum, zowel nep als echt. En ik heb er al eens een blogpost over geschreven en aangegeven dat mijn nep luchtjes meestal langer blijven hangen dan de echte.

Ik ben via het net terecht gekomen op een site in Belgie. Tja ze verkopen nep parfum voor een mooie prijs. Nou dacht ik, ik ga daar eens bestellen en kijken of het wat is.

Ik bestelde een nieuw luchtje en een luchtje die ik al had maar dan in het echt. De Armani, Si.
Nou sneller dan het licht kon bijna niet want ik had zeg maar op maandag besteld en dinsdag al in huis!! Super snel. Kijk, dat had voor mij al een pluspunt ;).
Ik was zo nieuwsgierig dat ik gelijk ging vergelijken en werkelijk waar mijn mond viel open en die van Roon ook. Ik heb hem “blind” laten ruiken en laten kiezen welke de echte zou zijn. Nou dat kon meneer dus niet vertellen he want ze roken hetzelfde!! Ikzelf kon ze ook niet uit elkaar houden!

En dan de andere test he, welke blijft langer ruiken…..
De originele was minder dan de nep versie op het einde van de dag!! En ook niet vervormd kwa geur, want dat gebeurd ook nog wel eens bij een namaak parfum. Bij deze dus niet.

Je snapt dat ik gelijk om was en een paar flessen besteld hebt daarzo :D. Wederom ook weer die ik had en een paar nieuwe geuren. Ook bij deze bestelling dito verhaal!

Ik heb dus een kastje erbij moeten maken voor mijn parfum want ja, het groeide nu echt dicht hahah.

Een parfum, en ze hebben er echt heel veel kost voor 50 ml 19.95 en voor de 100 ml 34,95. Dat is dus gewoon geen geld! Bij elke bestelling krijg je ook punten die je kan sparen en later kan inleveren. Ze verkopen ook mannen parfum.

Ik had de volgende geuren besteld:
Chanel – Coco
Calvin Klei – Eternity
Armani – Si
Dior – Hypnotic poison
Victor & Rolf – Flowerbomb
YSL – Black opium

Ze komen in hele simpele doosjes binnen. Wat ik niet erg vind want het gaat mij niet om de verpakking maar om het geurtje.

De flesjes zijn ook gewoon heel basic, maar ook hier zeg ik weer, het gaat mij om de parfum en niet hoe het eruit ziet. Natuurlijk is een heel mooi flesje mooi, maar hier gaat het de kast in en zie je er toch niks van haha.

De geuren bestel je heel eenvoudig op Blackpoint. Je kiest je geur, doet hem in je mandje en rekent af en de volgende dag heb je hem in huis.

13 gedachten over “Goedkoop maar identiek

  1. Als ik mijn merk parfum invoer (blanche by Redo) krijg ik gewoon de echte tevoorschijn (159,-). Ik begreep dat ze hier de namaak geurtjes verkochten..

    1. Nee bij deze echt niet! Ik heb ook ervaringen bij neppers dat ik dacht gatverdamme maar bij sommige en deze zeg ik goed gekeurd😃

  2. Ik kreeg laatst echt zo’n raar cadeau, met kinderparfum. Dont ask. Maar wat bleek, na een rondje Google bleek dat het een replica van een Hugo Boss schijnt te zijn. Ruikt super lekker! En blijft inderdaad lang hangen.

  3. De verpakking maakt mij ook niet uit, want ze staan toch in mijn kastje, dus ik zie ze verder niet. Goede tip! Ik ben dol op verschillende geurtjes want dan kan ik lekker wisselen en dan niet zo duur, fijn!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.