goedkope autoverzekering vinden

goedkope autoverzekering vinden

Zoals jullie weten hebben wij meerdere auto’s, de bouwvakkersbak van Roon en onze gewone auto. En wie ons langer volgt weet ook dat we aardig wat kilometers maken in een jaar.

Kost natuurlijk bakken met geld 😉 Die brandstof, daar zullen we het niet over hebben, dat blijft duur hahaha 😉 Maar je kan natuurlijk wel geld besparen op de autoverzekering.

Vooral met Roon z’n werk is een goede verzekering belangrijk, maar wel moet wel leuk blijven ;). Een zakelijke verzekering is altijd al wel wat duurder dan een particuliere dus uitzoeken waar je het voordeligste uit bent is altijd wel fijn vind ik.

Onze auto’s kosten dus het nodige, dus we kijken minimaal 1x per jaar of we kunnen overstappen. Jullie weten allemaal hoe druk we zijn, vooral prive ;), dus een goedkope autoverzekering vinden het liefste alles in een keer zou top zijn. Lekker makkelijk toch? Heb echt geen tijd om uren lang alles na te lopen hahaha.

Een goede voordelige verzekering in deze tijd is een must. Zowel voor zakelijk als voor particulier. Als je een nieuwe auto aanschaft dan worden de verzekering zo aan tafel besproken, en meestal ben je dan niet voordelig uit. Aan te raden dus om van tevoren al te vergelijken 😉

Kijken jullie wel eens regelmatig naar de autoverzekering?

3 gedachten over “goedkope autoverzekering vinden

  1. Handig! Wij zijn echt luilakken en we zitten al jaren bij dezelfde maatschappij…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.