Goedkoper kan het niet

Goedkoper kan het niet

Goedkoper kan het niet, geloof mij!

Ik kom regelmatig bij de zeeman en dan is het meestal voor de vers houdfoli of bakpapier ect. Keuken gerichte spullen dus. Maar ik loop ook altijd even langs de kleding want tegenwoordig heeft de zeeman redelijk leuke dingen hangen vind ik. Ik was nu op zoek naar een wielrenners broekje, die ik al een keer gekocht had daar maar door mijn dochters in beslag was genomen hahah. En toen liep ik tegen de capri broeken aan. Nou nam ik een witte en een zwarte mee voor 3,98 per stuk. Ik dacht eerst van nou dat word niks en belanden weer ergens achter in mijn kast.

Maar nee!! Ze zitten heerlijk ondanks ze aan de ruime kant zijn voor mij maar dat vind ik niet erg want hele strakke dingen vind ik niet lekker en mooi zitten bij mij 😉

Een paar sneakers eronder en een truitje erop en je bent weer aangekleed en toonbaar voor de buiten wereld, vind ik dan. Geen geld dus!!

Kopen jullie wel eens wat bij de zeeman?

Ondergoed kopen de meiden ook bij de zeeman, zit gewoon lekkerder dan van een duurdere zaak vinden ze. En sokken, ook handig om daar mee te nemen 😀

Al met al ben ik weer geslaagd voor weinig geld.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.