Gosh…love it

Gosh…love it

Oke we zijn gek van catrice en essence maar ik neig ook steeds meer naar de gosh lakjes, ze dekken vaak na 1 laagje en blijven redelijk lang zitten. Gister bij het kruidvat kon ik het weer niet laten he, weer 3 lakjes erbij (en maar klagen over die koffer he hahah die te klein word)

De gosh lavender love, een pastel kleurig lakje, die goed smeert, snel droog is (plusssspunnnnttt!!) en cute is 😀 Roon vond hem wel leuk…maar vroeg gelijk of ik er nog een schilderij van ging maken (stempelen met konad) omdat ik het die avond ervoor ook had gedaan en nee daar komt geen update van omdat ik het toch niet juf van het vond 😉 maar goed pech voor roon want vond het zonde om hier met konad over heen te gaan 😉

7 gedachten over “Gosh…love it

  1. ikke like it 😀 je had zeker de laatste of niet ? hier stond hij namelijk niet meer 🙁 als jij hem nog ziet ergens rach wil je hem dan meenemen voor me ?

  2. Wat ’n mooi kleurtje! Zelf ben ik nog niet zo bekend met Gosh lakjes maar dat ze al na 1 laag dekken klinkt mij als muziek in de oren 😉

    1. gelijk heb je ik blijf me ook vast houden aan catrice hoor maar soms zie ik dan een kleurtje staan van gosh en dan is het hebben hebben hebben hahah
      hij laatst bijna een opi lakje gekregen van roon maar wilde hem niet omdat ie te duur was haha kzeg daar kan je een PAAR catrice voor kopen joh 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.