Grieppleuris slaat goed toe… #VLOG

Grieppleuris slaat goed toe… #VLOG

Hey!! Het is weer zondag dus tijd voor een vlog…nou ja vlog, jeetje mensen wat ben ik ziek!!! Liep al te kwakkelen te doen maar van de week sloeg het goed door en zit, lig, hang ik met 41 graden koorts :(. Dus het is een kuch kuch, auw auw vlog.

 

5 gedachten over “Grieppleuris slaat goed toe… #VLOG

 1. Op je vlog van vandaag heb ik al een reactie achtergelaten, dus nu geef ik een reactie op deze oude vlog. Toevallig hoor ik veel mensen die griep hebben momenteel. Haal jij de griepprik?

 2. Hey Rachel,
  Ik zou in bed blijven en goed uitzieken.
  En zeker niet naar buiten gaan in die kou .
  maar snap je wel , want moeders denken altijd weer aan eten koken en
  hoe moet dat nu met de kinderen.
  Kan zelf ook moeilijk toekijken en niks doen , maar ziek is ziek toch ?
  Gelukkig fietsen wij er dit keer goed doorheen ( tot nu toe) laten we het zo houden.
  Kleinkinderen ook hele vakantie ziek geweest.
  Hoop dat je snel weer opknapt en op tijd je spuit kunt krijgen.
  Denk aan je,

  Liefs van Ria.

  1. Jaaaaa kon het maar maar ik heb ook gewoon mijn verplichtingen😔 maar heb het heel rustig aan gedaan en als iets niet ging het ook gewoon laten liggen😉. Hoop voor je idd dat je het niet krijgt want het is drama!!
   Liefs!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.