Groente loempia (mijn style)

Groente loempia (mijn style)

Vanmiddag had ik trek in loempiaatjes, had er zaterdag weer eentje gegeten bij een kraampje maar vind zelf maken toch lekkerder;) en het is super simpel en zo klaar eigenlijk

Nodig:

Filodeeg
Bami pakket
Ketjap manis
Kerry en paprika poeder
Beetje kippenpoeder (te koop bij toko)
Sambal

Je wokt de groente in een wok en doet de kruiden erbij, ook hier weer beetje bij beetje en op gevoel of smaak aftasten
dan doen je de groentemengels op een velletje filodeeg die ik dichtvouw als een envelopje en dan kan je ze of een minuut of 20 in een voorverwarmde oven doen op 220 graden of bakken in de zonnebloemolie. uit de oven vind ik ze persoonlijk lekkerder want in de zonnebloem of frituur worden ze zo vet.

6 gedachten over “Groente loempia (mijn style)

      1. Vochtige theedoek op de stapel filodeeg die je niet gebruikt houdt het soepel en elastisch zodat het minder snel kapot gaat 😉

  1. Nomnomnom 😀 Zelf  nooit aan gedacht eigenlijk om loempias te maken, maar nu breng je me op ideeën 🙂 Staat in de wachtlijst voor mijn ‘te maken recepten’!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.