Haar, haar en nog eens haar!

Haar, haar en nog eens haar!

Oke alles hier in huis heeft lang haar, nou ja de katten dan niet meegeteld. niomi heeft nu al haar tot over haar billen als we het uit trekken (papa’s krullen de bofkont)  rashel net tot boven haar billen  ( het peenhaar van mama helaas) en roon heeft natuurlijk een giga bos, lang, dik en ja ja ben niet jaloers (:|) en dan ik die gewoon blij mag zijn met die pluk op me kop hahah. maar goed, van palmolive shampoo en conditioner tot gliss kur. en dan het haarmasker van gliss kur is toch wel een topper hier in huize B! meiden gebruiken het ook en die spray voor klitten is hier ook een favo product. dus ik als experimenteel tiepje had eens gewoon een ander merkje gehaald….”DAT DOE JE NOOIT MEER MAM” ….huh pardon? oke had een antiklit spulletje gehaald van de kruitvat en kreeg het nog net niet naar me hoofd geslingerd hierzo, A: niomi vond het stinken, (rashel liep al gelijk weg zo van ja daaaag niet in mijn haar) hahah en idd nio had gelijk het rook niet echt lekker en haar haartjes waren ook niet echt kambaar…:( sorry mop haha. dus….wij houden het bij gliss kur 🙂

15 gedachten over “Haar, haar en nog eens haar!

 1. Ik hoor er wel meer mensen over, echt ideaal spul. Het duurdere haarspul is volgens mij altijd beter dan de goedkopere eigen merk.
  Mijn haar hangt echt maar wat plat wanneer ik een goedkoop merk shampoo gebruik.

 2. heey peentjeshaar mama whaha
  wat schrijf je t weer heerlijk
  nou ga da klit spul ook us halen dan
  draak ook krullen van papa en g1 penenhaar van mama, die brult ook al de hele buurt bij elkaar als ik er nog maar na kijken en zegt steeds: knip die klit dur ma uit moehaha

  ( by the way denk dat Kymi ook mamas pinhaar ga krijgen)

 3. @niekje:
  ja nee dat moet je niet hebben he die pluizenbol!! ik gebruik gewoon palmolive en dat bevalt prima hahah nu de rest van de familie nog 😛

 4. Ik heb dik, veel, lang en soms krullend en soms niet haar.
  Ik gebruik gewoon crêmespoeling en dan de goedkope van de euroshopper of de goedkope van Kruidvat eigen merk.

  Iets anders moet ik ook niet gebruiken, want dan heb ik een giga pluizenbol op mn hoofd zitten…

 5. pffff rach rach rach toch als we jou andere make up geven gil je toch ook moord en brand :$ hahahah. ik vind het ook heerlijk spul dat masker van die lijn !!

 6. fout fout en nog eens fout lol maar goed neem aan dat je terug bent gegaan moahhahahah ik gebruik het ook en wil ook niks anders meer en dan die drops van van die tom die zijn ook top

 7. MOHAHAAH ja he he moeders dat moet je ook niet flikken eerst met een redelijk goed spulletje aankomen en dan heeel lang gebruiken en dan met lichtelijke troep thuis komen hahaha ow god ik had die kop van niootjuh wel willen zien 😛 dus nie meer doen ma

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.