Hairtowel: is dat wat?

Hairtowel: is dat wat?

De hairtowel, de tool in de badkamer om je haar sneller te laten drogen. Ik heb er een in huis liggen en probeerde het uit. Het idee is dat je je haren er in mikt en een soort van tulband maakt van de towel.

Je kan ze overal wel krijgen, van ome Ali tot aan Bol.com.. Kortom voor ieder een winkel.

Sinds een paar maanden gebruik ik er een. Net voor ik de douche uitzet, “knijp” ik nog even mijn haren uit en mik in ze in de towel. Afdrogen, aankleden ( zo’n primark hempje van 1,80 wil prima over je hoofd heen ) en laten drogen die handel op je hoofd.

Meestal laat ik hem een uur zitten, daarna vind ik het wel weer mooi geweest. Maar is mijn haar dan ook echt droog?

Nee, maar wel handdoek droog. Wat voor mij prima is.
Mijn haar droogt er niet sneller door, puur omdat ie door het water in mijn haar nat blijft. Wellicht werkt ie van de zomer beter?

Willen jullie van de zomer als het weer bloody hot is, een update of de towel dan beter werkt?

Gebruiken jullie een hairtowel?

reactie's

reactie's

15 gedachten over “Hairtowel: is dat wat?

 1. Ik had hier ook een hairtowel in mijn Goodiebox enkele maanden terug en ik vind hem wel handig. Mijn haar is er inderdaad ook niet sneller droog door maar het is iets praktischer werken tussendoor :-). Met een handdoek viel binnen de korste keren gans de boel eruit, terwijl met de hairtowel alles netjes blijft zitten :-).

 2. Ik kon ook soort niet wennen aan dit item, ik moet echt altijd even een paar minuten mijn haren fohnen. Anders droogt het heel raar en half vet op..

 3. Nee, ik gebruik meestal een gewone handdoek, maar zo’n speciale hairtowel is denk ik wel makkelijk om te gebruiken.

 4. Gewoon een handdoek en daarna de föhn erdoor. Een uur wachten op handdoek droog haar vind ik echt veels te lang. Haha

 5. een haarhandoek…is dat niet gewoon een geweldige marketing truc om te zorgen dat je nog meer handdoeken koopt?

 6. ik gebruik er geen een, kwam een handdoek op mijn hoofd en klaar!! heb er wel eens een gehad maar die hebben mijn kids toen gesloopt voor een pop aan te kleden hhah

 7. Maar dat klinkt alsof in een uur later alsnog mijn haar moet fohnen.

 8. Goede marketing truc. Nu zou het wel fijn kunnen zijn omdat deze goed op je hoofd blijft zitten. Heb nog weleens “ruzie” met een handdoek op mijn hoofd. Wel jammer dat je haar niet sneller droog is.

 9. Nee, dit is echt niks voor mij. Mijn haar droogt extreem traag, dus ik ga er gewoon met de haardroger door.

 10. Nog nooit gebruikt, ik heb ook niet het geduld om er een een uur op te houden denk ik. Al zal dit wel blijven zitten, dit tegenover een handdoek die nooit blijft zitten. Ik föhn het een beetje en dan is het zo droog.

 11. Yep, ik gebruik die van Aquarius Haircare en die is oprecht fantastisch. Door de wafelstructuur van de doek is mijn haar oprecht nog meer dan handdoekdroog. En dat binnen een minuutje of tien (en soms zelfs korter). Ideaal. Want je maakt je haar minder snel ‘stuk’ doordat je niet wrijft, droogt of uitknijpt. Dat laatste doe ik overigens wel (maar kort) voordat ik de douche uitstap en de turban om mijn haren doe.

 12. Ja..ik gebruik ook, geen idee waar heb ik gekocht. En een paar heb ik zelf gemaakt van oude handdoeken. Heel fijn om te gebruiken.

 13. Zo’n doek heeft me eigenlijk nooit aangesproken. Ik laat het meestal aan de lucht drogen of ik föhn het even. Is wat mij betreft prima!

 14. Toevallig had ik er laatst eentje gekocht bij de huishoudbeurs. Vind het eigenlijk wel ideaal!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: