Hallo daar, ik ben er ook nog ;)

Hallo daar, ik ben er ook nog ;)

Zo hé, wat een drukte de afgelopen tijd.

Examens, de feestdagen, examens en zoeken naar een stage. En natuurlijk nog m’n gezin.. Ook heb ik in december elke dag een video geupload op mijn kanaal en man oh man wat zat daar een werk in! Ik heb nu even een uurtje voor mezelf thuis en wilde toch wel weer even gaan zitten om wat van me te laten horen.

Allereerst nog de allerbeste wensen! Beetje laat maar wilde het nog wel even gezegd hebben.

Ondertussen kan ik melden dat ik weer een aantal examens heb gehaald waar ik natuurlijk erg blij mee ben 🙂

Ook heb ik na weken zoeken en solliciteren eindelijk een stage gevonden! Heel wat anders dan ik eerst deed tijdens deze opleiding, maar ik heb er onwijs veel zin in! Ook kan ik weer 1 dag in de week vanuit huis gaan werken, wat ook weer enorm scheelt voor mij hihi, lekker in je comfy kloffie op de bank met de pootjes op de bank (jeps, wij hebben een hoekbank sinds kort) en lekker chill aan de arbeit haha! Komt helemaal goed hier!

Eigenlijk kom ik eigenlijk niet heel veel melden, maar ik wilde toch even laten weten hoe het gaat en hoe de gang van zaken is wat betreft de opleiding 🙂

Mochten er nou dingen zijn die jullie graag van mij zouden willen lezen, laat dat vooral achter in een reactie! Ik sta nog steeds open voor onderwerpen 🙂

Hoe is het met jullie?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.