Hallo Dolce Gusto…dag douwe..

Hallo Dolce Gusto…dag douwe..

Ik drink geen koffie, ja de koude versie, die cafe fresco. Ik sla wekelijks een zooi in (denk dat aan een beker of 15) om er vervolgens eentje ( ja drink er maar 1 per dag en roon neemt er 1 mee naar het werk) bij mij ontbijtje. Ik heb al verschillende keren geprobeerd het na te maken maar ja komt beppie ana weer, er zit volle melk in, en dat haal ik dus niet in huis (idioot want drinkt het wel omdat het in die koffie zit maar goed) Alle pogingen mislukte. Warme koffie krijg je mij niet mee, ja die bij de starbucks, maar die hebben we hier niet in de omgeving (mag wel tijd worden hoor) De trouwe senseo heb ik ook, maar ook die koffie vind ik niet te kachelen, ook niet de pads van latte machiatto, nee ik krijg de koffie niet zoals ik hem kant en klaar uit de koeling koop bij de super…dus… helaas dacht ik…totdat ik bij de makro liep afgelopen vrijdag en de dolce gusto zag staan, heb er altijd al eentje willen hebben alleen voor het model al! En toen viel me op dat je ook ice koffie er mee kon maken ..TOP… kopen dat ding ๐Ÿ˜€ echt tijd om hem uit te proberen had ik vrijdag niet omdat er visite kwam maar het weekend heb ik hem getest en jawel de ice koffie is top, de latte ook en de meiden zijn helemaal lijp van de chocino ofzoietsย  ๐Ÿ˜€ geslaagde koop dus !!
Zoals de vaste lezers weten dat ik altijd de inhoud check, nou een beker van de kant en klare cafe fresco is iets van 200 cals en de gusto is maar 113 cals dussss pluspunt ook op dat gebied!!
Al 2 dagen geen fresco voor mij en bevalt me nog prima ๐Ÿ˜‰ Voor Roon blijf ik ze wel kopen want die kan natuurlijk moeilijk het apparaat meenemen naar ze werk en eerlijk gezegd vind hij het niet eens zo lekker (verwent nest )

Nadeel is, nou ja vinden een hoop, is dat de cups zo duur zijn, nou heb ik toevallig een zooi gekocht bij de makro en ze waren 4.60 incl. per doosje van 16 stuks. en ik drink maar 1 (nu nog) van die koffie dus voor mij valt het nog wel mee. Als je een flinke koffieleut bent, ja dan word het een duur geintje ๐Ÿ™‚
Ikke ben dus ghappy met mijn nieuwe aankoop en hij staat nog heel gaaf op het aanrecht ook met me molentje erbij met mijn cups erin ๐Ÿ˜€

Hebben jullie wel eens gusto geproeft of heb je een gusto apparaat ?

18 gedachten over “Hallo Dolce Gusto…dag douwe..

 1. Mijn ouders hebben ook zo’n apparaat! De Latte Machiatto (ofzoiets) vind ik echt lekker! Wist alleen niet dat je ook de ‘koude’ koffie kon maken… gewoon met koud water dan?? en met de normale cups??

  grts, Lonneke

  1. ooh die latte is idd zoo lekker ๐Ÿ˜€ ik drink nooit koffie maar nu wel ahah en ja je hebt ice cappuchino cups en je doet gewoon water in de tank zeg maar en dan ijsblokjes in je glas en dan hendel op koud en gaan ๐Ÿ˜€ erg lekker lonneke ๐Ÿ˜€

 2. Nee, nooit geprobeerd. Ik ben helemaal niet van de koffie. Heb de Cafรฉ Fresco daar in tegen ook nog nooit geprobeerd hoor, dus misschien vind ik dat wel okรฉ.

 3. Ik lust ook geen koffie maar vind dat gusto ding wel gaaf eruit zien haha.

  die kouwe koffie heb ik 1 keer geprobeert haha kreeg het niet door me strot
  Ik ben cola verslaafd haha

 4. Ik drink geen koffie, wil het wel graag eens “leren”, vind het wel altijd gezellig staan ๐Ÿ˜‰ Haha! Maar vriendje heeft een dolce gusto en die cups vind ik ook duur hoor!! Hij drinkt thuis niet veel koffie, dat scheelt..

 5. Geen gusto apparaat hier maar wel een (george clooney) Krups Cityz & Milk nespresso apparaat ๐Ÿ™‚ . Heerlijke koffie , alleen wel een beetje lastig dat je ervoor naar de Bijenkorf moet om de cups te halen.

  Gaan in de gusto nu dezelfde cups? Zijn ze in de Makro ook te koop voor Nespresso ?(als het dezelfde zijn vast wel hihi) , Nou meisje geniet er maar van!!!

  1. huh hier wel gewoon te koop hoor bij de c1000!! zowel die van jou als die van mij ๐Ÿ˜‰ en nee jou cups gaan volgens mij niet in die gusto, niet geprobeerd eigenlijk, die van george clooney zijn kleiner die cups lol

   1. nee klopt ik was aan het kijken , die cups die er hier ingaan alleen maar bij de bijenkorf ๐Ÿ™ . Gewoon steeds veel inslaan ๐Ÿ˜› . Mooi apparaat de Gusto!! staat zeker mooi in je keuken!

    1. oh en die van mij zijn inderdaad te koop , douwe egberts cupjes , maar die smaken naar senseo , ook goed maar we doen het voor de speciale smaakjes he hihi

 6. je maakt me nu wel heel nieuwsgierig, ik kom volgende week ook even een bakkie bij je doen haha, plakken we er gelijk een shoot achteraan ๐Ÿ˜€

 7. wij hebben dezelfde en ik dronk net als jij die fresco dingen maar na deze in mijn keuken te hebben noooo way dat ik die meer drink ๐Ÿ˜€ vers is lekkahdah ๐Ÿ˜› ze moeten die latte ook even in ice uitbrengen vind je niet !

 8. je hebt geen tijd morgen zeker ๐Ÿ˜› kom ik wel even dat mooie apparaat testen van je ๐Ÿ˜‰

  1. nope sorry tut heb geen tijd morgen en de rest van de week eigenlijk ook niet ๐Ÿ™ misschien die week daarna goed maar whatsapp je nog wel ffies ๐Ÿ˜‰

 9. Ik heb nog nooit een gusto geprobeerd of geproefd. Wij hebben een senseo en voorlopig vind ik die lekker genoeg. Ik ben niet zo’n mierenneuker wat betreft koffie, zolang hij maar niet te slap is. ๐Ÿ˜‰

  1. oooh je weet niet wat je mist zegd deze wel miereneuker op koffie gebied ๐Ÿ˜€ met die gusto kan je ook zelf bepalen hoe sterk het goedje moet zijn ๐Ÿ˜€

 10. Hier geen gusto maar de “vierkante” Senseo. Ik drink nooit koffie maar sinds we deze hebben dus wel en idd die Fresco’s zijn lekker he! Hier is de cappuccino favoriet. Ach het mag toch wel wat kosten als het maar lekker is nietwaar ๐Ÿ˜‰

  1. raar he san haha eerst geen koffie en nu wel maar het heeft gewoon wat ๐Ÿ˜€ dan wel lekkere he want koffie uit een standaard blokker design geval krijg ik niet door me pijp heen lol. en idd prijs mag niet uitmaken als het maar smaakt ja !

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.