Hallo griep…

Hallo griep…

Het zal jullie zeker niet zijn ontgaan. Deze moeder is werkelijk doodziek!! Ik heb de griep en ja als ik de griep heb dan is het stront aan de knikker en niet zo zuinig ook!! Ik kon niet lopen, ik kon niks. Ja op mijn bed liggen, spugen en de uren door komen. Ik sliep zoveel….zoveel heb ik de afgelopen jaren niet geslapen kan ik je vertellen!! En ben ben ik uitgerust? NEE!! Ik ben nog zo gammel als wat 🙁

Dit plaatje is ook zo niet pinterest waardig hahaha, maar dit was mijn leven de afgelopen dagen. Het begon anderhalve week geleden een beetje en liep te kwakkelen en te doen en ineens pats boem, vol op mijn lichaam wat al in staat van uhh ja ontbinding is?  Dus arts gebeld en ja toch aan de gevreesde antibiotica, waar ik nog zieker van werd maar moest van mijzelf echt even doorzetten!! Ik at niet en drinken…tja ik dronk en het gutste er weer uit.

Ik zou mijn vlog doortrekken in een week vlog maar zelfs daar ben ik niet aan toe gekomen!! Ik heb werkelijk alleen maar op bed gelegen met koortsstuipen die doodeng waren en hoop nu te gaan herstellen. Ik ben, wat ik al zei nog zo gammel als een malle en kan nog niet veel maar krijg wel weer een beetje trek. Maar ja dat trek hebben dat had ik van de week ook wel maar kreeg het gewoon niet weg!!

Ik zou eerst afgelopen maandag mijn vitamine D shot krijgen maar dat ging al niet door door de koorts. Toen hadden we een afspraak voor donderdag en ook die ging niet door, ik had te hoge koorts en te ziek dus geen shots. Daar heb ik mij uit eindelijk bij neergelegd want ik wil maar een ding en dat is van deze pleuris griep af!!!

Ik loop met alles achter en moet dus ook echt aan de bak voor artikelen voor de site maar ja alles op mijn eigen tempo….uhm tiep ik dit nu echt?? hahah nee ik wil gewoon dat er elke dag iets online staat en daar knok ik ook voor ;). Ik ga dus ook mijn stinkende best doen om weer wat leuks online te krijgen de komende dagen!!!

Jullie  ook de griep gehad?

Voor nu houd ik het even hierbij. Ik ga weer mijn bedje opzoeken, met mijn pijnstillertjes en hoop toch wel de komende dagen er wat bij beter bij te zitten 😀

2 gedachten over “Hallo griep…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.