Hallo lekker weer!

Hallo lekker weer!

Halloooooo lekker weer!! Zo word ik wakker.

Of nou ja wakker gemaakt door een gillende wekker. Het is een door de weekse dag en tijd om op te staan en als de zon dan al schijnt dan ben je toch wel wat eerder je bed uit dan dat het kou en grauw weer is toch.

De zomer is nu echt lekker bezig en we krijgen temperaturen waar je u tegen zegd. Tijd voor shirtjes zeg ik dan. Nou ja ’s morgens moet ik nog wel een jasje aan want dan is het nog iets te fris vind ik en ondanks ik met de tram naar school ga op dit moment omdat ik nog steeds op krukken loop is een jas toch wel nodig.

Ik koop regelmatig mijn kleding via dd.fashion op instagram. Ik ken haar want ze is mijn oude buurmeisje. Ze heeft altijd leuke en aparte kleding en zo dit shirt.

Het is een heerlijk groot shirt die ik ook als een soort van jurkje kan dragen, dan wel met een broekje eronder ;).

Ik was weer aangekleed voor 19,95 😀

Jullie ook al helemaal into jullie zomer kleding??

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.