Haloween enzo

Haloween enzo

Afgelopen vrijdag werd hier haloween gevierd, en dat word steeds meer gedaan en dat vind ik leuk hihi ik ging lekker als mijzelf verkleed hahahah en de meiden waren als vampier. Niomi ging de hort op met haar vriendinnen en Rashel ging met papa en mama op pad en we begonnen in het winkelcentrum waar je gratis lampion met lampje op kon halen, super leuk :D. Daarna zijn we een lampionnen optocht gestart maar die stelde niet zoveel voor dus zijn we de auto in gestapt en een stukje verder gereden waar een spookhuis was opgezet.
We waren om 20.15 thuis en ik ben toen gelijk als een blok in slaap gevallen op de bank haha, heb dan wel niet gelopen want zat lekker in mijn scheurmonster maar gewoon moe maar voldaan 😀

Verder een rustig weekendje met een beetje klussen rond en in het huis en niomi moest zaterdag ochtend een wedstrijd spelen die ze helaas verloren maar de dames hebben het naar hun zin gehad en hun best gedaan en daar gaat het om toch 😀 het weer was ook super dus we genoten met zijn alle!!

Vandaag lekker en hang zondagje, nou ja hang, huis is gepoetst, auto is gepoetst, booschappen zijn gedaan en rasje speelt bij een vriendinnetje die belde, gezellie dus.

Fijne zondag !!!

2 gedachten over “Haloween enzo

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.