Handlettering

Handlettering

Ik liet in deze blogost al weten dat ik gek ben op schrijven en tekenen. Nou ik kreeg er leuke reacties op en mijn moeder ook via pb op haar instagram. Dus wij op zaterdagmiddag even een rolstoel gehuurd voor mijn mams, want die kan nog niet lang en goed lopen met haar rollator, en hup hup naar leidschenhagen toe 😀

Daar zijn we de action in gegaan en kwam ik met een zooi leuk spul er weer uit. Toen even naar de hema nog want bij de action hadden ze geen boekjes met blanco papier en ja bij de hema nam ik dus niet alleen de boekjes mee maar ook weer een paar nieuwe stempels.

Ik ben gaan zoeken op het net naar handlettering en ik was gelijk om en ik ga ook verder met bullet journaling :D. Ik vind het dus helemaal geweldig he, en kan en heb ook gelijk uren aan de eettafel mijn fantasie de vrije loop gegeven en daar zal ik de komende weken wat meer over gaan bloggen.

Ik ga denk ik ook maar een pinterest aanmaken, een tip van mijn mams hihihi en ga daar dan een boord maken.

Als jullie nog leuke ideetjes of tips hebben hoor ik die natuurlijk graag 😀

7 gedachten over “Handlettering

  1. Wat een leuke dingen hebben jullie gescoord. Die twinmarkers zijn een echte aanrader. Heb je die nieuw e metallic kleuren daar al van gezien? En van het handletterboek is nu deel 2 uit sinds een paar dagen 😀 als je nog meer superdeals wil voor handletteren en gratis downloads met oefenvellen kun je bij ons artikel kijken 😀 Lowbudget handletteren! Shop till you drop..

  2. Action en Hema hebben tegenwoordig zulke leuke spulletjes. Bij de Xenos kun je ook nog vaak leuke dingen weg halen.

    Pinterest is een bron van inspiratie.

    Leuk dat je een board gaat aanmaken. Ben benieuwd naar je creaties

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.