happy b-day to me!

happy b-day to me!

Tja wat zal ik zeggen….gister had ik een humeur van hier tot tokio omdat ik wist dat ik vandaag weer een jaar ouder zou worden maar niet getreurd, iedereen word ouder en die ene rimpel kan er ook nog wel bij toch:D

Deze toen 2 jarige smurf geloof ik, Β is moi hihi, nu zitten we lekker in de 30 (nee ben niet 30 geworden maar doet nog pijn omdat zo ff in te tiepen hoe oud ik wel ben geworden hihih) en moet me er maar bij neerleggen he πŸ˜€
Zaterdag gaat ik het lekker vieren met me moppies en dan voel ik me pas echt jarig :D, vanmiddag gaat ik lekker met de meiden de keuken in om mini cupcakes te bakken en weer wat uit te proberen dus als je weer rooksignalen ziet dan is het foute boel in la familia B πŸ˜›

Plakken er gelijk een logje aanvast omdat ik het wel leuk vind om te vertellen. Gsiteravond werden we uitgenodigd door een vriend van ons, die de ramadan doet, en dat vond ik wel heel aardig en een eer natuurlijk ook πŸ˜€ nog nooit meegemaakt dus hop wij er naar toe, hun mochten nog niet eten want dat gebeurd als de zon onder gaat en dat was gister volgens zijn schema om 21.22, maar hij had voor ons de tafel gedekt en kregen een soeppie waar ik in eerste instantie van had “ik wil niet weten wat hier in zit” je weet rach en eten wat door een ander gemaakt is = vragen om tranen maar….ogen dicht, respect voor hun hebben en lepel erin:D en jeeej wat appart was dat zeg:D Β was gewoon lekker:D Brood erbij, een bom aan zoetigheid, gewoon lekker. leuk om een keer meegemaakt te hebben πŸ˜€

68 gedachten over “happy b-day to me!

 1. Wat erg! Ik heb je niet eens gefeliciteeerd! Heb echt zoveel gemist op blogs/internet. Ben zo weinig online geweest waarvan 2 dagen oppassen en zonder internet zitten whahaha!

  Nou Rach daar gaat ie: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en vele gezonde jaren toegewenst!

  Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad. πŸ˜€

 2. Nog gefeliciteerd meis en wat maakt het uit hoe oud je bent geworden, je voelt je zo oud zoals je bent, zeg ik die dit jaar 40 wordt πŸ™‚ wat leuk om een keer een ramadan mee te maken en wat ze eten, altijd leuk πŸ™‚ Veel plezier zaterdag, dan eten wij ook een taartje hier

  1. word jij 40 san 😐 nouuuu ga maar blozen want dacht dat je net zo oud als ik was πŸ˜€
   jullie ook veel plezier meis met lot dr b-day feestje πŸ˜€

 3. gefeliciteeeeeerdd!! πŸ˜€

  hey, maar ook het eten dat door iemand anders klaargemaakt is, is wéér een stap in de goede richting! you rock, Rach!! πŸ˜‰

 4. Ik had gister echt geen tijd om mijn blogjes allemaal te lezen maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen..

  Van harte gefeliciteerd!!!

  liefs Esmeralda

 5. volgens mij moet ik me nu diep diep gaan schamen:$ (en ook weer niet want heb geen pc gezien en toch ook weer wel want had je ook kunnen pinge) dus 1000x excuses en als nog happy Birthday !! leuke dag gehad ?

 6. Gefeliciteerd Rach πŸ˜€ het was lekker weer dus ik hoop dat je er nog een beetje van hebt kunnen genieten! En dont worry over je leeftijd.. je ziet er nog hartstikke goed uit. πŸ˜‰

 7. Hebbie kadootjes gehad? Ennu,,, moest je een boerka aan???? Gister met dat eten?????? Ennu,,, nogmaals gefeliciteerd he……

  1. mohahah me boerka lol nee dat hoeft niet he:P
   en en nee doe niks aan me bday;) heb wel mooie tekeningen van de meiden gehad en zaterdag gaan we ff knallen πŸ˜€

  1. ja onwijs gaaf wijffie super thnx πŸ˜€ gaat er zeker een foto van maken en in mijn p365 verwerken πŸ˜€ zo lief gewoon !!! dikke kus

 8. gefeliciteerd rollator chick πŸ˜€ issie al gepimpt hahaha roze met pluse hahaha aahh nee gein hoor hoop dat je een lekker dagje hebt gehad en dat die kut taart gelukt is van je hahah

 9. Gefeliciteerd oma!
  Haha nee, je bent nog hartstikke jong joh! Nog lang niet op de helft. πŸ˜€ (als het goed is)
  Maak er maar (2x) een leuke dag van met de mensen die je lief zijn. En voor je nieuwe levensjaar wens ik je veel geluk, gezondheid en vreugde toe.
  Leuk trouwens, dat jullie uitgenodigd werden bij die vriend die de aan de ramadan doet. Leer je weer eens wat nieuws haha!

 10. Gefeliciteerd!!!!

  En wat leuk om dat eens meegemaakt te hebben inderdaad!! ^^
  Toen ik nog kraamverzorgende was heb ik ook veel rituelen meegemaakt in verschillende gezinnen.

 11. the sun is shining en mijn mooiste vrouwtje is jarig vandaaggggg πŸ˜€ fijne dag !!! en zaterdagggg gaan we knalluh he rach hahahha

 12. wat een lekker bekkie had je op je 2 zeg πŸ˜€ gefeliciteerd topper en een fijne dag:D dat is wel lekker dat de meiden vanmdidag vrij zijn, kunnen jullie lekker aankloten met zijn drietjes πŸ˜€

 13. ik heb luidkeels (oke overdrijf nu goed) staan zingen in het winkelcentrum en wat doet rach hahah die neemt gewoon de benen hahahaha gefeli kanjer

 14. en weer een rimpel rijker hoor je dr vanmorgen zeggen hahaha trut je bent nog een heerlijk lekkere chick op je 3.. e πŸ˜€ gefeliciteerd en roon en de meiden ook

 15. 343434343434343434343434343434343434343
  Niet zeggen hoe oud je wordt, kom op zeg, gekkie πŸ˜‰
  Een hele fijne dag vandaag, het zonnetje schijnt al voor je!

  1. hahahah saar maakt het ff bont hahaha en ja nou dacht dat het meer pijn zou gaan doen maar durf het nu wel te zeggen πŸ˜€ en dank je wel:D

 16. yeahhh baby she is the b-day girl πŸ˜€ nou je voelt je toch wel een beetje jarig nu toch rach πŸ˜€ gaat er lekker van genieten vandaag en zaterdag en dikke kussss

 17. Happy B-day Rach!!! Maak er een gezellige dag van meid maar als ik dat zo lees komt dat helemaal goed. En de zon schijnt …wat wil je nog meer…hopelijk blijft ie ook schijnen πŸ˜‰
  Kan over dat leeftijd-ding meepraten (dat weet je inmiddels ;-)) en mijn beurt komt ook WEER over 12 dagen! dus ik weet hoe je je voelt… laat ik je een ding zeggen; je ziet er fantastisch uit meid!!!En wat ’n beeldje was je als 2 jarige!
  By the way ..leuk dat je werd uitgenodigd om te komen eten. Is toch heel speciaal en zeker een eer om mee te maken.

 18. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!!
  Maak er een gezellige dag van!

  En leuk zeg, dat jullie zijn uitgenodigd! Ik begrijp dat, als er gegeten mag worden, heel de tafel vol staat…

 19. Van harte gefeliciteerd meid! Maak er een mooie dag van! πŸ˜€
  En wat leuk dat je was uitgenodigd om te komen eten, zo leer je weer allerlei nieuwe smaken kennen πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.