Happy moments #1

Happy moments #1

Iedereen de beste wensen en weer welkom bij happy moments #1!
De eerste van 2021 en tja dat zijn veel oud en nieuw foto’s.

Even een disclaimer:
Ik wil geen gezeik over corona en vaccins horen in de comments ;). Er waren een paar super helden die dat afgelopen weekend al op mijn foto’s hebben gedaan. Die heb ik netjes geblokkeerd ;). We hebben gewoon oud en nieuw zoals altijd gevierd en zo hoort het voor ons ook.

We hebben een top jaarwisseling gehad, lekker zoals vanouds alleen met minder vuurwerk. Jammer vond ik dat zeker niet want ik ben er als de dood voor!

Laten we beginnen hoe onze afgelopen week was.

Ik begin met de lucht foto’s. Waarvan een van mijn zus was met haar zoon Davon erop, sorry Dav haha. Ze waren lekker aan het uitwaaien op Hoek van Holland.

En we aten weer mie, power voer voor oude jaars avond zullen we maar zeggen. Je moet altijd een goede bodem leggen zei mijn moeder! Nou drink ik niet dus is voor mij niet van toepassing.

Ik heb ondertussen ook al drie keer mijn nagels gelakt maar gewoon geen foto van gemaakt, ja van de laatste keer…lekker slim weer he.

En toen was het tijd om de jaarwisseling te vieren en de foto’s zet ik even in een galerij omdat het anders een explosie is aan foto’s op de site haha.

En ik sluit af met een beste wensen plaatje, wat heel social media is rond gegaan, maar toch.

Aankomende week is alles weer back to normal for so far. De meiden zijn nog thuis natuurlijk en Ro gaat woensdag pas weer werken.

Hoe was jullie jaarwisseling?

Tot volgende week!

13 gedachten over “Happy moments #1

 1. Oohh!! Ik ben dol op mie. Volgens mij lak jij ook echt heel vaak je nagels, respect hoor! Ben daar heel slecht in

 2. Als ik die foto’s zie met die tonnen vuur…dan lijkt het wel alsof je bij mij in de buurt woont…hier leek er alleen juist veel meer vuurwerk te zijn als voorgaande jaren…bizar!!

 3. Wat gezellig met dat vuur in de straat!
  Wij hebben Chinees afgehaald en met zijn tweetjes een avondje Netflix toen de kindjes naar bed waren. Rustig maar is al enkele jaren zo met kleine kindjes.

 4. Ik ben gewoon serieus om half 11 naar bed gegaan 😉 Ik had geen zin meer om te wachten tot 12 uur. Werd sowieso mijn bed uitgeknald. Veel vuurwerk in de buurt en dat ging wel even door. Van schoonmoeder hoorde ik dat ze om 4 uur in de ochtend maar dopjes in haar oren is gaan doen zodat ze nog even kon slapen…
  Verder gewoon als anders. Bubbels, oliebollen (gevuld met kersen) en appelflappen (beste van Amsterdam). Oh en ervoor kwamen mijn schoonouders – eerder op de avond – want ik had heerlijk toko-eten van een sterrenchef besteld. Heerlijk! Even een traktatie in een verder best mager jaar.

 5. Hier was de jaarwisseling ook anders dan anders. We hebben het met onze vieren gevierd maar het was toch heel leuk! Iets vroeger in bed dan normaal!

 6. Wat een fijne happy moments, hier was de jaarwisseling maar saai, we vierde het met zijn tweetjes en er was helaas weinig vuurwerk te zien. Hoewel ik als de dood voor vuurwerk ben vond ik dat toch wel jammer.

 7. Ik ben om 21 uur in slaap gevallen haha ik was zo moe want ik heb alle feestdagen doorgewerkt dit jaar. Kwam mijn zoontje me wakker maken om 23h45 – alsnog gezellig met zijn 2tjes het einde van 2020 gevierd 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.