Happy moments #1

Happy moments #1

Als eerste, iedereen de beste wensen! En wat vreemd om eens een happy moments #1 te typen. Een verse start in een nieuw jaar en hoop ook dit jaar hem weer af te maken!

Ik kreeg van Nio een mooie bos rozen. Om mij op te vrolijken na een ziekenhuis bezoek waar iedereen tegen op zag en nog steeds want het is nog niet klaar en of afgelopen.

Ik ging boodschappen doen en ineens stond nio in de winkel, even me moeder helpen met de tassen sjouwen haha. Heel fijn dat vond ik het zeker! Ze wil niet dat ik met die tassen loop te sjouwen elke keer, nou ja in het algemeen wil ze niet dat ik til of veel doe en trekt ook alles uit mijn handen haha.

Wij aten gewoon weer waar wij trek in hadden, en dat broodje bal was weer het hoogtepunt van de week haha, ze waren heerlijk :D. De wokgroenten smaakte ook weer top en had daar vega pittige spiesjes bij. Ik mag niet veel vega producten omdat de koolhydraten te hoog zijn erin maar deze kunnen nog net.

En toen was het oud en nieuw. Ondanks alle maatregelen ging hier het feest gewoon door. Ik weet dat er een hoop zijn die het daar niet mee eens zijn maar ieder zijn mening vind je niet ;). Het was super gezellig hier, en mega vuurwerk werd er afgestoken, waar ik van genoten heb zo kijkend vanuit de keuken hahah. Zelf vind ik vuurwerk niks maar op afstand vind ik het prima. We hadden vuurtjes in de straat met vuurtonnen, een paar party tenten en muziek…, een compleet feestje dus.

En ik sluit deze eerste happy moments #1 af met weer een paar lucht foto’s. Maar eerst de foto van Mye. Mye en ik volgen elkaar al zo lang op social media en ze stuurde mij deze foto in een insta dm en vroeg gelijk of ik hem mocht gebruiken. Natuurlijk mocht het van deze topper, thanks nog meis 😉 <3

De mooie foto van Mye!!

Dit was hem weer van afgelopen week. Aankomende week gaan we weer door starten met alle medische dingen voor mij want het begint nu echt overal druk op te leggen. Dus gas erop!

Hoe was jullie laatste week van 2021? En leuke jaarwisseling gehad?

Tot volgende week!

25 gedachten over “Happy moments #1

 1. Ik vind alle decemberfeesten niets aan, en dat geldt ook voor oud & nieuw. Ben blij dat het januari is 😉

 2. Happy new year! Het eten klinkt weer super lekker en de luchtfoto’s zijn ook mooi. Scheveningen zou ik ook echt wel weer een keer heen willen

 3. Mijn dochtertje heeft een enorme hekel aan Oud en Nieuw, alleen door het vuurwerk. Ze gaat dan echt twee dagen niet naar buiten. Tja. En er was een verbod, maar daar heeft volgens mij niemand zich aan gehouden want duizendklappers waren eerder regel dan uitzondering. Dus ik lag een uur naast een bibberend meisje in bed. Maar verder was het rustig en prima. Ik wens je een heel gezond 2022 Rachel. Sterkte met alles waar je doorheen gaat en wat je te wachten staat.

  1. aah wat sneu voor haar. Gelukkig is het maar een avond met het ergst vuurwerk 😉 hier ging er voor een godsvermogen de lucht in in de straat haha dus nee ook hier gelde het vuurwerk verbod niet. En dank je wel 😉

 4. Fijn dat jullie 2021 in stijl hebben afgesloten! Wij hebben het rustig gehouden, maar hebben wel enorm genoten van de vuurwerkshow van onze overburen, vuurwerk hoort er wat mij betreft gewoon bij.

 5. Wat een lieve dochter heb je toch, dat ze je zo wil helpen en ontlasten. Met oud en nieuw werd hier ook nog best wel wat vuurwerk afgestoken. Een heel fijn 2022 voor jullie!

 6. Hey wat leuk dat je deze happy moments er in houd. Geeft toch een kick start van de week.
  Fijn dat jullie een leuke oud en nieuw hebben gehad. Hier was het wat rustiger dan anders maar er was nog genoeg reuring in de straat. Dus konden we nog steeds genieten van het vuurwerk, veilig, achter ons raam.
  Fijn jaar Rachel, dat het al met al een beter jaar voor je mag worden dan vorig jaar.

  1. och ja die beestjes 🙁 zo sneu altijd maar gelukkig is het maar een dag…alhoewel het hier nog wel dagen erna een beetje door ging 🙁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.