Happy moments #1

Happy moments #1

De eerste happy moments van 2020!! En ik heb de teller maar gewoon op 1 gezet ;).

De afgelopen week hebben wij natuurijk weer happy momenten gehad. Oud en nieuw, en spontane roadtrip ‘s avonds met Rashel.

Elk jaar met oud en nieuw maken wij een foto van ons drietjes en zo ook dit jaar. Zo leuk om te zien want ik ben ze gaan maken in 2011 en je ziet de meiden dan groter en groter worden 😀

Onze meiden….kuch….vrouwen op oudejaars avond. Ze hadden even een outfitje aangetrokken voor de foto, maar de rest van de avond liepen ze er als knullen bij hahah.

Een snapchat selfie met je dochter mag natuurlijk niet ontbreken.

En we sprongen de auto in ‘s avonds en gingen gewoon een stuk rijden en kwamen in leidschenhage uit, en daarna naar scheveningen en toen weer naar huis.

En dat allemaal in mijn huis kloffie!! Het was namelijk niet de bedoeling eruit te gaan maar dat gebeurde dus wel.

Deze heerlijke dingen die je handen warm houden kreeg ik van Nanja op de ijsbaan. Ze had ze vorige keer ook bij haar en dat was voor mij even top om iets warms te hebben. Ze was zo lief om er een paar voor mij mee te nemen, thnx meis!

En dan sluit ik deze happy moments af met weer een lucht foto.

Er waren natuurlijk nog veel meer foto’s, zoals van het vuurwerk maar ik vond deze even het leukste 😉

Wat waren jullie happy moments?

Onze oud en nieuw was super gezellig en heel laat geworden maar dat had ik er wel een keer voor over ;).

Tot volgende week!

reactie's

reactie's

15 gedachten over “Happy moments #1

 1. Helaas zitten de happy moments er niet zo veel tussen hier in huis. Ik heb gecompliceerde meervoudige PTSS en mijn man een chronische burn-out. Dat betekent niet dat we de hele dag lopen te chagrijnen hoor. We weten echt wel de mooie dingen te herken. Precies het juiste liedje op het juiste moment, onze 2 katten die gek gaan doen als we even down zijn en daardoor in de lach schieten en het weer even beter is. Gewoon leven van minuut tot minuut.

  De beste wensen voor 2020 en dat het een mooi jaar mag worden.

 2. Wat een mooie outfits hebben je meiden aan!

 3. Disney on Ice was toch wel het hoogtepuntje. Wat heb je toch een prachtige dochters!

 4. Heerlijk weer om te lezen, een spontane roadtrip is altijd top. Ik heb op oud & nieuw gewoon geslapen haha ik heb er niet echt iets mee 😛

 5. Mijn happy moment is hopelijk morgen: dan ben ik voor het eerst in ruim drie weken eindelijk weer eens even helemaal alleen thuis. Daar heb ik zin in.

 6. Wat prachtig foto van jullie drieën. Weer leuk om happy momenten te zien. Onze happy momenten is dat feestdagen al voorbij 😀

 7. Mooi weekje weer 🙂
  O&N liep hier anders, long story 😉

  Mooie foto’s weer mop!

 8. Leuk dat verschil in schoenen op de foto, valt me meteen op 🙂 precies wat een ieder lekker vind lopen. nEw at leuk zo ee spontaan uitje!
  Hier vond ik de twee weken allemaal happy moments, heerlijk!

 9. Wat een leuke momenten.. ik houd van die spontane (road)tripjes, dat zijn vaak de leukste! Ook leuk dat jullie elk jaar zo’n leuke foto maken, inderdaad om vooral het verschil in de jaren te zien! Een heel fijn 2020 gewenst!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: