Happy moments #10

Happy moments #10

Het is weer maandag dus tijd voor happy moments #10. De lente is begonnen maar ik vind het nog knap koud haha. We gaan gewoon gelijk beginnen goed! Het is niet veel want deze moeder kon weer niet veel jammer genoeg.

Ik kon na vorige week snel naar huis te moeten van de ijsbaan door mijn holtes niet naar de halve finale van Hijs. We hadden nog een kaartje van Rashel maar die ging op stap. Dus toevallig appt ons nichtje Amber of ik naar de wedstrijd ging. Nou ik niet zei ik maar misschien vind Niomi het leuk om met je te gaan. En zo ontstond er een date!! En ze hebben een top avond gehad!! En gewonnen 😉
Ik baalde als een stekker want met Ambertje ijshockey kijken is voor mij toch wel een must hihi. Haar vader en oom waren vroeger spelers van Hijs van het eerste dus ja, dan snap je het wel. Amber heeft zelf ook nog ijshockey gedaan!!

Gister speelde HIJS de finale in Utrecht en de toppers wonnen!! Ik heb oprecht zitten janken aan de eettafel omdat ik er niet heen kon vanwege mijn gezondheid 🙁

Ro speelt nog steeds pokemon en speelt hoog niveau haha en ik kom dan dit tegen bij de hoogvliet haha, hij ging stuk haha.

En er was weer eten …. Het broodje brie had Nio gemaakt. Ze had dat bij iemand gezien en wilde dat proberen ondanks ze nooit brie had gegeten haha. Stokbroodje met roomkaas insmeren, rucola erop dan panama ham en plakjes brie met italiaanse kruiden en dan even de oven in….ze vond het heerlijk!!

Ras ging met een groep op stap in Rotterdam en dan komt ze gewoon spontaan haar neef tegen haha. Ik was gelijk een beetje gerust gesteld dat snap je ook wel want vond het helemaal niks die meid op stap in Rotterdam!

Tja en als je tot 5 uur op stap gaat en dan nog blijft hangen met de groep dan zit je er zo bij in de primark omdat je moeder je wakker belde en je ophaalde bij je vriendin waar je sliep haha. Was niet afgesproken maar ze wilde vrijdag avond nog even primark maar ik had geen zin dus ik was lekker vroeg zaterdag haha. En ja ze houd nog van mij 😛

En ik sluit weer af met een lucht foto die van Roon komt. Gemaakt op zijn werk!

En dat was hem weer van afgelopen week! Deze week is het weer een gekkehuis met ziekenhuizen en artsen. Ik ga deze week voor het eerst naar Leiden voor mijn nieren en in april ook naar leiden voor mijn auto imuum ziekte en holtes. Ook deze week mag ik weer even bij Chris de pijnbank op om mijn tattoo bij te werken 😉 En misschien kom ik wel gelijk met wat nieuws thuis haha je weet het maar nooit bij mij.

Hoe was jullie week!

Tot volgende week!

18 gedachten over “Happy moments #10

  1. Jaren geleden ben ik eens in Berlijn naar het ijshockey gaan kijken. wel leuk om eens mee te maken.

  2. Balen joh dat je zelf niet naar die ijshockeywedstrijd kon, maar hopelijk kan dat volgend seizoen weer! En ja, broodje brie… al een tijdje niet gehad, maar altijd wel erg lekker!

  3. Hahahahaha, je dochter brak bij die paspop, grappige foto! En wat een mooie luchtfoti weer. Sterkte met de onderzoeken xxx

  4. Broodje brie uit de oven! Dat is lang geleden. En lekker! Wij gaan zo weer aan de zelfgemaakte tomatensoep met vermicelli en stokbrood uit de oven. Anders, maar ook lekker 🙂 De agenda van mijn tattoo-man gaat eind maart als het goed is weer ‘open’ en dan denk ik heel hard aan een mooie Indische bloem (melati) op mijn onderarm en dan wel tiny, maar toch groter dan de andere hele kleine tattoos…

  5. Wat leuk, die Pokémon snoepreep! Ik denk dat ik die ook voor mijn kids moet gaan scoren! haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.