Happy moments #10

Happy moments #10

Het is weer maandag, dat houd in, happy moments!

Laten we maar weer beginnen met een lucht foto die ik maakte.

Deze foto zag ik op de facebook page van Cairox Hijs. Een foto van het supporters vak in Heerenveen vorige week. En ja wij zaten daar tussen 😀

Zoals elke eten wij een wok maaltijd, en ook deze was weer een happy moment.

En ik lakte mijn nagels weer. Dat is altijd op vrijdag middag. Dat is dan even een momentje voor mijzelf, lekker alleen op de slaapkamer.

Vrijdag was het weer tijd voor de ijshockey natuurlijk. We moesten tegen geleen en wij wonnen!! Na de wedstrijd ging ik met zus en Thora, supporter van Geleen op de foto, zo leuk!!

En op zaterdag, dook ik met Niomi de bank op, met onze dekbedden en keken film. Later kwam Roon ook thuis en Rashel ook. We ploften op de bank en zaten samen lekker te chillen en ik dronk een latte. Dat was een happy moment zo met zijn alle bij elkaar 😉

En wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Dat waren ze weer van afgelopen week!

Tot volgende week.

16 gedachten over “Happy moments #10

  1. Wat een prachtige nagellak, en wat goed dat je je nagels op een vast moment even lakt, even lekker de rust pakken en doen. Afgelopen week hebben we een paar keer prachtige luchten mogen zien, hopen dat we snel meer blauwe lucht mogen zien.

  2. Die luchtfoto is echt prachtig joh! Dat zijn inderdaad wel van die genietmomentjes, net als het moment dat je iedereen bij elkaar hebt. Wij waren vorige week op vakantie in Spanje en daar rolden we ook van het ene genietmoment in de andere, vooral vanwege de zon en de zee. Ideale combinatie om mij een brede grijns te bezorgen!

  3. Wat een mooi kleurtje op de nagels, nice! Mijn geluksmomentje was het ontvangen van de proefdrukken van de uitnodigingen voor onze bruiloft. Ze waren precies zoals ik hoopte, zo tof!

  4. Wat een fijn ritueel zo wekelijks je nagels lakken. Ik doe dat veel te weinig. Vroeger lakte ik ze wel regelmatig maar sinds ik me vol overgave op het schrijven heb gestort vind ik korte nagels veel fijner typen en daardoor vind ik het niet meer zo leuk om ze te lachen. Mijn happy momentje van afgelopen week was lekker weer een dagje met de kleine bij mijn ouders doorbrengen. Ik word helemaal zen van bezoekjes aan mijn ouders 😀

  5. Gezellig is dat als iedereen samen is. Met alle drukte lijkt dat steeds minder te worden hier. Haha. Maar lekker weekje weer, zou het zo houden. 😃

  6. Mooie luchtfoto! Wederom weer prachtige nagellak. Ik neem mij altijd voor dat ‘s zondags te doen, maar komt er niet altijd van. Wat gezellig zo met z’n allen op de bank en chillen. Klinkt inderdaad als een happy moment.
    Mijn happy moment was een gezellige high-tea in de Euromast.

  7. Wat heerlijk zo’n luie zaterdag, daar kan je goed door bijtanken! En zo’n blauwe lucht foto, daar word ik met dit regenachtige weer extra vrolijk van 🥳

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.