Happy moments #10

Happy moments #10

Een happy moments #10 staat weer online op deze maandag. Het was een rare week, vraag mij niet waarom, maar hij was gewoon raar.

Maar eerst even een hiep hiep hoera naar onze vaste LFB blogster Daisy!! Die lieverd is vandaag jarig! Gefeliciteerd meis namens ons!!

We gaan maar gewoon beginnen.

Ik zag het steeds voorbij komen, het kleur haar masker…, nou dat moet ik proberen. Tja…, het was te mooi om waar te zijn natuurlijk. Het zwarte deed wel wat maar het rode totaal niet. Ik ga het nog een keer proberen maar dan langer in laten trekken maar..? Maar voor mij geen whoop whoop effect voor nu.

Eten…. was weer een beetje standaard. Alleen had ik nu slagroom op mijn toetje want die had mijn schoonzoon in de ijskast laten staan, top Xan haha. ik had op mijn insta ook een toetje gedeeld met hoe je het kan maken.

Ik ben elke vrijdag in Delft en ik had vorige week daar een heel cute mini potje vaseline gezien in een winkeltje. Dat heeft mij de hele week bezig gehouden en ben dus weer terug gegaan om er eentje te kopen haha, gewoon voor de heb.

Tja…zoals elke week.., nagels lakken. Ik moest ze nu echt heel kort maken want alles is weer dun en broos op dit moment.

Het weer was weer redelijk en daarom ook veel aan de voorkant van het huis te vinden. Een buurvrouwtje van ons heeft veel van dit soort hondjes hihi en vond deze zo cute dat we hem even op de foto zetten.

Ik werd ook deze week verrast! En nee niet met een bloemetje of kadootje. Nio had de hele ijskast leeg gehaald en van top tot teen uit staan soppen haha. Dus weer helemaal spik en span 😀

Elke avond is het even een ik-trek-mij-terug momentje. Dan zo even na het douchen, naar buiten staren en na denken over van alles en nog wat. En dat is veel op dit moment. Ook ben ik mij weer aan het voorbereiden op die “final tattoo” die eigenlijk 29 december gezet zou worden, als afsluiting van een jaar lang tatoeëren en als symbool voor mijn mams. Maar alles moest weer dicht, en zo dus ook mijn bucket list. Maar goed 13 april mogen wij weer! Dan maken we af wat er nog moest komen en ondertussen staan er al weer nieuwe tattoos in planning, want klaar is Rach natuurlijk voorlopig nog niet 😀

En ik bedenkt mij ook nu dat ik helemaal niet zoveel foto’s had voor deze week…, maar ik zei al dat het een rare week was. Wel aan de wandel geweest en dat leverde weer wat mooie plaatjes op natuurlijk.

Aankomende week staat er ook niet veel op de agenda. Alleen woensdag is het een feestdag haha, voor Roon helemaal want dan staat er weer een kappers bezoekje op de planning! Roon is echt toe aan een knipbeurt. Die heeft nu een grote kuif haha. Ik laat het bij mij gewoon even bij knippen want het model is er nu wel uit lol. Rashel gaat de 16e naar de kapper en oh boy die gaat haar lange lokken eraf laten halen maar wat het word zien jullie volgende week :D. Het word heel gaaf en compleet anders en dat wilde ze ook. Dus word vervolgt! O

Vertel, hadden jullie nog momentjes afgelopen week?

Een fijne week en tot volgende week!

20 gedachten over “Happy moments #10

 1. Mn nichtje is kraamverzorgster en mag voor haar werk allemaal mini potjes sudocreme en tubes bepanthen bestellen. ZO SCHATTIG.

 2. Ik lees zoveel over die haarmaskers, meestal positief en nu eens dus een wat mindere ervaring. Ik word er wel nieuwsgierig naar moet ik zeggen!

 3. Leuk overzicht weer. Die koelkast is inderdaad netjes geordend, heerlijk om naar te kijken 🙂 en dat hondje is wel echt te schattig hoor.

 4. Leuk om te lezen. Ik heb vorige week geprobeerd veel buiten te zijn. Ik geef thuis les, dus dat vond ik wel een fijne afwisseling!

 5. Leuk om te lezen. Toch wel wat happy moments, ondanks dat het voelde als een rare week. Ik ga de 19e pas naar de kapper. Nog even rondhuppelen met mijn uit de kluit gewassen coupe dus 😉

 6. he zeg, die kabouter die voor een schone ijskast zorgde, kan die mij ook even zo’n happy moment bezorgen? Grapje hoor, maar wel heerlijk als iemand dat even doet

 7. 😱 haar lange lokken er af?? Ik ben heel benieuwd hoe het haar staat. Wel showen he!!
  Ik geloof ook niet zo in de werking van die snelle kleurmaskers. Met donker haar naar lichter haar kan toch ook bijna niet? Wat fijn dat je eindelijk een datum hebt kunnen prikken voor de geplande tattoo.

  1. haha het is ook niet lichter want had zwart en warm rood 😉 en dat rode zou wel een gloed achter moeten laten maar helaas.en jaaa haar lange lokken gaan eraf, beetje nienke plas gaat als je die kent 😀 en ja ze gaat he showen natuurlijk 😀

 8. Wat een fijne happy moments! Wandelen vind ik heerlijk die kleurmaskers zijn niks voor mij ik heb de rode het kleurt wel rood maar mijn hoofdhuid en handen meer dan mijn haar en ik kreeg het er bijna niet af

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.