Happy moments #11

Happy moments #11

Het is weer maandag…..happy moments….

Maar er zijn niet zoveel happy moments deze week :(.
Dit alles heeft te maken met het corona virus. Het virus crisis is los gebroken.
Het ijshockey seizoen werd ook stop gezet en hadden wij afgelopen vrijdag ook geen halve finale van Hijs. Dat hakte er hier even in, dat snap je ;).

Maar goed, we gaan het maar doen met de foto’s die wij wel hadden.

De luchtfoto, ja die is er wel elke week, virus of niet….

Onze hijs vlogger Lars stuurde mij ook een mooie luchtfoto, thnx Lars!

Ik liet weer een tattoo erbij zetten op mijn arm. Daar kon je eerder al een blogpost over lezen. Aanstaande donderdag staat de afwerking van mijn andere arm op de agenda en hopelijk gaat dat gewoon door!

Ik lakte op vrijdag weer mijn nagels. Een keer geen donkere kleur waar ik achteraf toch wel weer spijt van had haha, dit is hem gewoon even niet voor mij, die lichte kleuren.

Op vrijdagavond gingen Ras en ik naar onze vriendin Nanja die haar nagels ging doen. Daar komt later in de week een blogpost over van Rashel.

Nou dat waren ze dan voor deze week.

Kort was het en dat zullen de komende weken ook wel zo zijn. Scholen zijn dicht, en ik had de scholen al ingelicht dat ik de meiden al thuis zou houden omdat ik een risico ben.
De vlogs zullen ook wel wat anders zijn de komende weken. We moeten er maar wat van maken en hopen dat we niet ziek worden.
Ik voel mij wel grieperig, maar heb geen koorts en hoop dat ook zo te houden ;). Ondanks alles ga ik toch weer dezelfde vraag stellen aan jullie….

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!!

23 gedachten over “Happy moments #11

 1. Ja wat een gekke tijden zijn het hΓ¨. Ik werd er wel happy van om mijn drie kids 24/24 in huis te hebben (ondanks dat het best druk en krap is). Heel gezellig πŸ™‚

 2. Mooie kleur nagellak, maar dat is persoonlijk. Mijn happy moment was me tripje new york. Op tijd gegaan en op tijd veilig terug

 3. Nou afgelopen week ben ik best wel druk geweest. Ook met uiterlijke verzorging zoals mijn nagels en wenkbrauwen. Voor de rest lekker veel vanuit huis gewerkt.

 4. Wat een mooie foto’s. Ik ben ook niet zo van de lichte kleurtjes nagellak. Doe mij maar een hele opvallende aubergine kleur o.i.d. daar hou ik van.

 5. Afgelopen week 7 dagen gewerkt. Deze week ga ik het wat rustiger aan doen, want begin ook griepverschijnselen te krijgen. Hopelijk wordt het virus snel minder, want wil niet dat alle leuke dingen de komende maanden nog afgelast worden.

 6. Wij hadden de hele week uitgekeken naar het nieuwe Formule 1 seizoen, maar helaas. Logische en verstandige beslissing hoor. En verder was het gewoon een week als vele anderen, druk, druk en druk op onze eigen manier.

 7. happy moments genoegΒ± ik kon deze week veel in mijn tuin werken en daar word ik zo gelukkig van

 8. Ik ben op dit moment al happy met het feit dat we nog gezond zijn. Met meerdere risico kinderen in huis en zelf ook risicopatient door mijn hart ben ik toch wel enigszins angstig voor wat er komen gaat.

 9. Vorige week waren er inderdaad niet zoveel happy moments. De oma van mijn vriend overleed maandag, vrijdag hadden we de crematie. Ondertussen kreeg ik ook nog eens koorts in combinatie met verkoudheidsklachten (hoesten, opgezwollen klieren, pijn in mijn keel), maar toch wilde de dokter geen test doen. Ach ja, slechte dagen horen er ook bij. Snel vergeten! (:

  Wel gaaf dat jij vorige week nog een tattoo hebt laten zetten. Hij is mooi geworden zeg, ik ben benieuwd naar je volgende!

 10. Her ook minder happy moments, feesten en een concert waar ik heen zou gaan waren afgelast en terecht natuurlijk. Nu met zijn vieren thuis en dat gaat ook allemaal lukken, even kijken waar school mee komt voor de kinderen en anders ga ik wel wat schoolwerk met ze doen. Ik vind het zo leuk om te zien hoe goed jij je nagels en je zelf altijd verzorgd. Dit is zeker geen kleur nagellak die ik bij jou zou verwachten, toch vind ik hem wel heel mooi.

  1. dat is inderdaad balen, geen feesten en concerten πŸ™ maar die worden verplaatst neem ik aan ? en dank je wel! en su6 met het schoolwerk πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.