Happy moments #11

Happy moments #11

Het word zo standaard elke maandag dezelfde begin zin, maar ook vandaag komt hij weer voorbij… Het is weer maandag dus tijd voor happy moments #11.

Goh wat hebben we afgelopen week gedaan…net als vorige week…niet veel hahaa. Ro en ik zijn wel even lekker naar de kapper geweest. Alleen daar geen foto van. Van Ro zouden jullie het sowieso niet zien zoals velen van jullie weten, houd hij niet van foto’s ;). En mijn koppie zien jullie wel in de vlog voorbij komen!!

Maar laten we beginnen.

Ik haat spaar acties. Zegeltjes sparen, plakken ect. Maar iemand vroeg mij voor haar te sparen en maakte haar blij. Tot dat Ro het ineens in ze bol kreeg en riep…ik wil ook sparen voor handdoeken haha, zo gezegd zo gedaan en ben 8 handdoeken rijker. Van die heerlijke grote badhanddoeken.

Ik had afgelopen week, een banktrim week. Oftwel, met je luie kont onder een dekentje een luie huisvouw uithangen haha. En moet je eerlijk zeggen dat het mij nog beviel ook! Die gaan wij erin houden dat snap je. De rest moet even wennen want die zijn moeders niet gewend op de bank!

En we aten veel groente afgelopen week, nou ja ik dan haha want de rest eet die wok dingen van mij. Maar dat is geen probleem hier want vanaf dat de meiden klein zijn kook ik al verschillende potjes omdat we nooit hetzelfde eten. En ik vind het niet erg, ik vind het belangrijker dat ze lekker eten.

Wij hebben altijd een dolce gusto apparaat gehad, totdat ik het in mijn boll kreeg om een prijzig nespresso apparaat te kopen. Vanaf dat wij hem kochten, spijt gehad niet normaal! En toen ineens zagen wij, nou ja ik een dolce gusto staan, aanbieding..hoppaaa!! Dus ik kan weer lekker mijn bakkies drinken :D. En Ro roept maar..pfff ben ik eindelijk van je gezeik af! Hhaha en hij eigenlijk de enige die echt koffie drinkt. En dan niet eens veel, want het is maar 1 bakkie na het eten.

Ro houd niet van social media, maar deze foto moest ik delen, en je ziet ze kop toch niet haha. Even een papa-dochter momentje zo na zijn werk.

En jawel, nog zoiets standaards elke week… de nageltjes. Die deze week lekker blauw werden. Een lakje van de Hema.

Jeetje en zo ben ik al weer aan het einde van deze happy moments gekomen. Maar dat gaat nooit zonder een lucht foto. En even eerlijk,….nee heb er geen moeite voor gedaan haha. Gewoon vanuit mijn slaapkamer raam, door mijn smerige ramen heen hahah.

Ik ben nog even een dagje de hort op geweest met Ras maar dat zien jullie woensdag in de vlog.

Aankomende week is het weinig afspraken, maar de afspraken die we hebben zijn wel intensief. Morgen is het voor Ras, en ja ook wel voor mij ook, een spannende dag. Ras gaat haar haar eraf laten halen en ik was in shock toen ze er mee kwam. Haar huidige haar hangt bijna op haar kont en het word….dat zien jullie van de week in de vlog en in een blogpost!

Wat waren jullie moments afgelopen week?

Tot volgende week!

21 gedachten over “Happy moments #11

 1. Spijt van je Nespresso? HOE DAN? Voor mij is het echt een van mijn beste aankopen, ben er elke dag nog blij mee 😀

 2. Wat ben je toch een lieve moeder dat je voor ieder een aparte maaltijd in elkaar zet.
  Lieve foto van vader en dochter 🙂
  Vanaf hier wens ik je een fijne week, met een aantal mooie geluksmomentjes.

 3. Mooie kleur nagellak en heerlijk weer eens naar de kapper. Ik ben nog niet geweest maar staat op de planning!

 4. ik vind het heerlijk om in het weekend op de bank te hangen en tv te kijken. Zeker als het zo’n rotweer als de voorbije dagen geweest is

 5. eet foto’s! ze zien er zoalsaltijd uit, om te watertanden
  En ik, ik ben juist van docle naar nespresso gegaan. vind die veel lekkerder

 6. De handdoeken van de Hoogvliet daar had ik ook wel interesse in. Mijn oudste werkt bij de Hoogvliet maar die vind het maar niks om voor mij te kijken of de kwaliteit goed is. Ik ben benieuwd?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.