Happy moments #11

Happy moments #11

Het weer maandag!!! Dus tijd voor de wekelijkse happy moments #11. Ik heb zelf van alles weinig mee gemaakt, maar gelukkig heb ik nog een gezin die ook wel eens wat mee maken.

Ik moest voor het eerst naar Leiden en daar ga ik het niet uitgebreid over hebben want alles wat mis kon gaan daar is gebeurd. Twee uur op een gang wachten en dan van ellende door een andere arts maar even naar binnen gehaald worden zodat ik dan toch niet helemaal voor niks ben gekomen….doeiiiii zei ik want er is niks besproken betreft mijn nieren en mijn vertrouwen in zo gezakt dat we vandaag gaan bellen met internisten hier in Delft om te kijken of we het vanuit Delft kunnen gaan behandelen. Pis link was ik wel en nog steeds ;).

Maar goed de fun part is dat onze jongens van HIJS vrijdag even met 9-1 wonnen in de halve finale weer en zaterdag weer de finale won met 2-4! En vrijdag moeten ze weer en hoop zo dat ze deze ook winnen weer!! Ik volg alles via de livestream en Rashel was er live bij.

Tanken…dat is zo geen happy moment meer maar meer een nekslag :(. Nou rij ik door de weeks niet veel maar in het weekend wel en dan gaat het ook wel hard. Roon heeft een diesel maar daar durf ik gewoon nog niet in te rijden. Het is een gloed nieuwe auto en wil het niet op mijn geweten hebben als er wat mee gebeurd. En de diesel is ook stront duurder geworden maar wel zuiniger dan de mijne 😉

Het was heerlijk weer dus wij zaten weer lekker buiten met de buurtjes!! Altijd gezellig. De buurtjes hebben verschillende honden en daar is Nio altijd wel zoet mee.

Ik kookte weer van alles wat, maar kreeg wederom weer niet veel weg.

Op de 8e verdieping van de garage in Leiden pas een plekje vinden… wat een gekkehuis daar zeg.

Ik liet mijn tattoo bij werken. Hij was goed gezet maar wilde hem toch donkerder hebben dus Chris fikste dat even.

En dan sluit ik weer af met geen lucht foto maar gewoon een onderweg foto ;). We reden ergens in Wassenaar en vond deze wel geschrikt voor HM!

Dat was hem weer van afgelopen week. Deze week is het een hoop bellen en regelen en kijken wat we voor elkaar kunnen krijgen hier bij mijn eigen internisten. Leiden is voor mij einde discussie. Als ik ergens geen vertrouwen meer in heb dan houd het echt op en is het ook gelijk klaar bij mij. Je bent met een patient bezig die er toch wel redelijk heftig aan toe is. Zelfs Roon had zoiets van wtf gebeurd hier. Dus ik ga duimen dat het hier gewoon gaat lukken ;).

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

17 gedachten over “Happy moments #11

  1. Je kan maar beter nooit bij instellingen/ ziekenhuizen terecht komen, vaak ben je een nummertje. Maar je hebt het helaas niet altijd voor het zeggen

  2. ja de benzine is hier in België ook ontzettend duur. Maar ook basis behoeftes worden duurder. Wat eigenlijk wel jammer is.

  3. Wat naar weer Rachel van de artsen en je behandeling in Leiden. Ik hoop dat het zich op een goede manier voor je oplost. En ja, van het tanken word je niet vrolijk. Ik rijd zelf in een diesel, maar kon afgelopen anderhalve week een elektrische auto lenen voor de blog (man had onze diesel meegenomen naar Oostenrijk). Dat scheelt wel even een slok op een borrel.

  4. De benzine prijzen zijn voor mij alles behalve happy moments haha, wat een ellende. Maar als het goed is, over 1,5 week wordt het goedkoper

  5. Hier net hetzelfde, altijd maar wachten in het ziekenhuis. Wat heb je weer lekkere gerechtjes klaargemaakt.

  6. Wat jammer van de ziekenhuiservaringen. Toevallig moest ik afgelopen week ook naar het ziekenhuis, waar ik ook ongeveer een uur moest wachten. Pff.

  7. Oh wat een nare ervaring voor je in het LUMC. Het is een mooie stad maar verder… 😜😂 Goed dat je verder gaat vanuit Delft. Je kookt echt lekkere gerechten. En wat een mooie foto weer met die bomen en blauwe lucht. Veel sterkte meis xxx

  8. Dat was een niet zo’n happy begin voor jullie. Groot gelijk dat je opzoek gaat naar andere internisten. Ik hoop dat je iemand vind die de situatie snapt en er ook wat mee kan gaan doen. Ik wens je sterkte hiermee!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.