Happy moments #11

Happy moments #11

Maandag!! Dan is het tijd voor happy moments.

Ik werd van verschillende dingen wel weer happy de afgelopen week.

Een volle kar word ik wel vrolijk van maar daar ging het niet om, het ging erom dat Roon naar huis kwam omdat het regende en mij vroeg of ik mee wilde naar de Sligro. Dus even een quality time moment met mijn hubby. En natuurlijk kochten wij weer teveel want de kassabon was geen happy moment hahaha.

We hadden natuurlijk ook weer een buiten foto en deze heb ik niet bewerkt een keer.

De meiden gaan elke week op de foto met hun spelers en Rashel haar favoriete speler is toch wel #20! en omdat we al zoveel fotos hebben van die twee besloot ik net als Niomi een paar weken terug een rug foto van ze te maken hihi. Ik krijg steeds dm’s met de vraag waarom ik de spelers niet op de site zet. Ja dat kan ik doen en ik post ze altijd al op instagram en dat vind ik genoeg, ik wil namelijk ook een beetje rekening houden met die jongens hun privacy ;). Dus wil je de boys met de meiden zien dan even mijn insta checken 😉

En daar is onze Lars weer, die vorige week in happy moments ook zo charmant op de foto stond!

Ik had het gewoon koud, ondanks mijn flinke beker thee

Rashel die het veel lekkerder vind om uit de bakken te eten in plaats van het netjes in een bakje te doen. En zonder de mayo natuurlijk maar die lag er nog.

Lekker op zaterdag verse noten halen voor Roon. Die gek is op pistach nootjes en ze zijn dan altijd nog warm dus extra lekker.

Dit waren onze happy moments van de afgelopen week.

Standaard vraag, maar wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week!

22 gedachten over “Happy moments #11

 1. Maandag heeft mijn zoon zijn witte brief gehad. Hij mag zaterdag dus afzwemmen voor zijn C diploma. Woensdag hebben we samen kruidnoten gebakken. (Nou ja mijn taak was om het in de oven te doen). Dat waren toch wel de twee happy moments van deze week.

  1. Nou ik mag ze er gewoon op zetten maar doe dat gewoon niet zomaar 😉 ze worden al op insta en fb gedeeld dus dat vind ik genoeg en als ik het ze vraag zullen ze het wel prima vinden😃

    1. nee dat hebben ze niet 😉 het zijn gewoon mensen hoor zoals jij en ik haha, je mag elke sport fotograferen en als je helemaal netjes wilt zijn vermeld je de bron en of club

 2. Hier hadden we een weekend samen, vrij uniek, door de ziekte van de jongens. Nu waren we ook niet weg en de jongens in de buurt bij opa en oma, maar toch was het heerlijk. Samen zijn is zo belangrijk.

 3. Wat een heerlijke momenten! Mijn hoogte punt deze week was denk ik wel de ultieme luie zondag. Lekker met de familie op de bank en de hele dag niks doen

 4. Leuke, nuttige en gezellige dingen gedaan! Maar vooral de liefde onderling is belangrijk en dat alleen al zijn happy moments, dan maakt het niet uit of je praktische dingen samen doet zoals boodschappen doen, het is dan onderling toch gezellig. haha. Enjoy!

 5. Fijne momenten, vooral het samen zijn! 🙂
  Onze happy moments? We hebben een beetje pittig weekend achter de rug, maar wat mij bijblijft is de liefde onderling. Dat maakt alles toch een beetje beter.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.