Happy moments #12

Happy moments #12

Het is maandag!! Dus tijd voor happy moments. De twaalfde alweer :D.

We beginnen maar weer met een lucht foto. Vond deze wel leuk en vond het op plukken watjes lijken….ja ahum het was vroeg haha.

En nog maar een…..het lijkt op straat wel een spookstad, maar zodra je een winkel instapt….., sta je in een mierenhoop 🙁 van mensen.

Niomi en Milo stuurde mij deze foto van de week. Lekker stel.

Ik lakte op vrijdagavond weer mijn nagels, met een nieuw lakje van essence. Ik heb alleen maar gevloekt want ondanks ik weg ben van essence, lakte deze gewoon niet lekker. Kreeg strepen en bubbels en grrrrr….ja dus dat.

De enige happy moment voor mij deze week was mijn tattoo. Die bijna niet door ging omdat de shop dicht ging. Gelukkig kon ik voordat hij sloot nog zitten en staat hij erop. Er komt van de week een aparte blogpost over online, want er zit natuurlijk een verhaal achter deze tattoo 😉

En dit waren ze voor deze week….heel weinig :(. Maar er gebeurd ook niks, we doen niks, ja smorgens heel snel boodschappen om 8 uur en dan heel snel naar huis. Hoe minder buiten, hoe minder risico.
Helaas snapt niet iedereen dat en gaan mensen massaal lekker de hort op….STOP HIERMEE!
Mensen blijven het echt niet snappen en daar kan ik heel slecht tegen. Eergister las ik het bericht over zandvoort…, man wat bezielt je dan… en eigenlijk hoop ik dan dat die mensen goed ziek worden he!

Wij daarin tegen blijven zoveel mogelijk binnen en gaan er alleen uit als het moet en dan gaan we nog apart ook.

Wat waren jullie happy moments?

Ik hoop volgende week toch wel meer happy moments te delen want de afgelopen twee was om te huilen haha.

Tot volgende week!!

10 gedachten over “Happy moments #12

  1. Ja het is bizar dat er nog mensen ‘lekker op uit’ gaan in de trein of hutje mutje in het Vondelpark. Met de nieuwe regels krijgen ze (gelukkig) een boete. Ik hoop dat het werkt en wens je voor deze week veel meer (misschien wat kleinere) geluksmomenten toe!

  2. Snap dat dit lijstje wat minder is dan normaal. Ik vind het ook heel moeilijk om de positieve punten te blijven zien op dit moment. Het is belachelijk wat er nu allemaal gebeurd. Hopelijk zorgen de nieuwe maatregelen ervoor dat dit ophoudt.

  3. Op straat oogt het inderdaad heel rustig. Zorgelijk dat het in de winkels een mierenhoop is zeg. Wat voor soort winkels zijn dat? Zijn dat supermarkten? Of gewone winkels?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.