Happy moments #12

Happy moments #12

Yes het is weer maandag, tijd voor happy moments #12. Er is weer een week voorbij. Niks bijzonders eigenlijk op een ding na.

Ik ben het hele corona gebeuren zat, met nog zovele met mij. Winkelen op afspraak….ga toch weg ik weigerde eraan toe te geven. Tja en dan staat je man voor je…”Schat ik heb handschoenen nodig want die zijn op”. Hij heeft altijd handschoen van de action voor ze werk…je raad het al, ik moest naar action. Hij wilde zelf ook wel hij gaat daar geen vrij voor nemen natuurlijk ;).

Maar goed laten we weer beginnen!!

In de vorige happy moments zagen jullie dat ik mijn badkamerkast had gevuld met nieuwe handdoeken die we konden sparen bij de hoogvliet. Nou ondertussen past er geen handdoek meer in dus we gingen dit keer voor de washandjes!

Niet echt een happy moment, maar toch van het rode potloodje werd je vrolijk haha. Het was de week waarin we konden stemmen.

En we aten weer een hoop groentjes. Ik dan, als ik mijn groenten niet krijg dan is het drama hahaha. Stom he dat een mens er naar kan snakken terwijl ze er vroeger niks van moest hebben.. Lasagne, kapsalon, en wok groenten voor moeders en ik maakte weer eens een pasta met spaghetti.

Het weer was lekker, althans dat vond ik. Ik ruilde mijn Canada Goose in voor een wat dunner jasje, Heerlijk!

Ik heb altijd glassex van de kruidvat, maar mijn man wil de echte hebben anders maakt hij de auto ruiten niet schoon, af en toe… hahah. En ik moet eerlijk zeggen dat hij nog gelijk heeft ook, deze laat gelijk geen strepen na šŸ˜‰

Acties bij de kruidvat zijn altijd leuk en we scoorde dus ook elke keer weer van die was dingen die ik normaliter nooit gebruik, maar ze bevallen wel.

Ras en Xan gingen naar de stad en namen even wat lekkers mee om thuis op te eten…sticky donuts

En dan Ras haar haar….kort, hoppa! Ze liep er al langer mee en ineens maakte ze een afspraak bij onze kapster. Nerveus dat ze was haha, en logisch. Ik was ook wel nerveus moet ik je eerlijk zeggen. Maar het is echt een Rashel kapsel geworden! Wel kort maar dat is ook een keer goed.

En we zijn er alweer door heen! Ja ik had ook mijn nagels gelakt maar die laten we er maar een keer uit goed. Rashel maakte op weg naar haar werk een mooie lucht foto..

Aankomende week niks spannends op de planning staan. Zoals elke corona week word komende week weer same shit different week.

Hadden jullie nog momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

15 gedachten over “Happy moments #12

  1. Hey die dingen heb ik ook bij de Kruidvat gekregen, ik heb ze alleen nog niet gebruikt. Dat potloodje vind ik ook fantastisch haha.

  2. Viel het shoppen in de Action voor de hanschoenen nog mee? Ik zit er ook niet echt op te wachten, maar heb wel wat spullen nodig. Misschien toch maar eens doen…

  3. Mooie jas, die kleur staat je echt heel erg goed! En ja, groente… als kind lustte ik ook niet alles en nu schep ik gerust drie keer op.

  4. die jas staat je goed en je dochter is een plaatje met dat korte koppie. Laat je een donutje voor me over? Ik mag ze niet en dat maakt ze extra lekker

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.