Happy moments #12

Happy moments #12

Het is weer maandag!! De zon schijnt al lekker een paar dagen dus tijd voor happy moments #12.

Hij is weer karrig haha, maar dat was ik ook afgelopen week en ik ga daar in deze happy moments niks over toevoegen ;). We gaan gewoon beginnen!

Onze dochters hebben dezelfde tik als haar moeder…, tassen. En 2 of 3 tassen in een weekend kopen is ook niks nieuws hier. Ik maak er eigenlijk nooit een foto van maar deze foto maakte ik om naar Rashel te sturen. Niomi haar tas was binnen en dat word dan gelijk een gedeeld met iedereen.

Ras en Demi zaten zoals gewoonlijk bij HIJS het weekend, en het was om te janken. Ze hebben verloren en liggen er dus nu uit en is het seizoen voor hun klaar. Zo klote voor die gasten want het ging super, ze wonnen de ene na de andere. Nu hadden ze wel een scheids die meer voor de thuis partij was en dat was niet alleen voor ons team. Ook bij de jeugd ging het fout. Dus ze hadden gewoon iets tegen HIJS het weekend ;). Maar goed de meiden hebben zich vermaakt dus top voor hun!

En dan maar het eten, weer niet alles vast gelegd, maar goed het is in ieder geval wat ;). De appelflap kregen we van Roon zijn bouw.

En dan ben ik al weer bij de lucht foto’s. Ik moest Ras even brengen naar haar intake gesprek en het was zo warm en mooi weer en de lucht….die was gewoon strak!!

Dat was happy moment #12 alweer. Ik kom net terug van de KNO arts en aankomende week is het rustig kwa dokters gelukkig. We gaan alleen een nieuwe kledingkast halen!!. Niomi had pax kasten van de Ikea gekocht en dat vonden Ro en ik ook ook super dus we gaan van de week even bouwen en breken hierzo 😀

Vertel…, wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!

23 gedachten over “Happy moments #12

  1. Wij hebben de halve dag doorgebracht in een schreeuwpaleis 😉 Maar ja, ons meisje had al twee jaar niet haar verjaardag kunnen vieren (Coroni zeg maar) en dit wilde ze zooooo graag. Op de oorspronkelijke datum was er dé storm en dus hoorden we om 22 uur de avond voor het feestje dat de glazen pui was ingestort. Toen hebben we halsoverkop geïmproviseerd en het feestje thuis gehouden. Maar ja, dit was beloofd natuurlijk en vandaag dus alsnog het schreeuwpaleis. 11 kindjes van ons en de hele stad was er ook (volgeboekt) dus morgen even chill, hahaha.

  2. Ik heb lekker genoten van quality time met mijn dochter. En we hebben (alweer) nieuwe spelletjes gekocht en ontdekt. Heerlijk

  3. Zo, ik zie weer heel veel lekker eten haha, goed genoten dus. Appelflap zit er voor mij helaas niet in met al die suikers 😮 fijne nieuwe week

  4. Ik had ook een tassentic maar probeer het nu te houden bij 2 tassen in het jaar, want zo’n vier jaar geleden heb ik maar een grote schoonmaak op dat gebied gehouden want de hele zolder lag er vol mee…

  5. oh wow wat een mooie handtas. Waar heb je deze gekocht? Dit weekend waren we even in Bokrijk, België dat was wel heel leuk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.