Happy moments #12

| 18 reacties

Het is weer maandag, dus happy moments tijd.

Alleen had ik niet veel foto’s :(. Jammer, maar we hadden natuurlijk wel happy moments!

Ondanks het drama weer van afgelopen week, kreeg ik toch nog de kans om een paar lucht foto’s te maken zonder een hoos bui!

Het is nu al weer veel sneller donker, en dat houd in dat wij niet meer de eneco sponseren, maar de action met hun waxine kaarsjes en kaarsen.

Toen en nu aan het vergelijken geweest de afgelopen week. De schoolfoto’s waren binnen en dat is altijd even leuk om terug te kijken. Van meisje naar vrouw, ik zeg wauw!!

Niomi haar schoolfoto heb ik jammer genoeg nog niet maar die komt dan later voorbij zodra die binnen is :D.

Volgende week wat meer happy moments omdat wij dan wel weer naar de ijshockey gaan. Afgelopen weekend speelden ze in Nijmegen en daar had ik even geen zin in. Het is een aardige rit voor mij en heb hem al eens gemaakt maar deze keer paste ik even 😉

En jullie happy momenten van de afgelopen week waren?

reactie's

reactie's

18 reacties

 1. Mijn happy moment? Als mijn jongste die de hele week op kamers zit ivm stage, in het weekend weer thuis komt.

 2. Wat een superleuke blog is dit! Ik word helemaal vrolijk van de happy moments!

 3. Sinds ik allemaal enge verhalen heb gehoord over kwalijke stoffen in kaarsen ben ik tot mijn spijt wat huiverigers voor kaarsen branden geworden. Sommige dingen moet je gewoon helemaal niet horen.

 4. Wat een verschil ook met de schoolfoto’s! De knapperd! Niootje uiteraard ook 😀

  Wij hebben heel veel geluksmomentjes, leukste was maandag dat hier het dak er weer afging toen sinterklaas was langsgeweest met pepernoten ( jups, wij zitten nog in die fase met de jonge man hier)

 5. Ik vind schoolfoto’s niet meer van deze tijd. En ook echt belachelijk duur. Alleen de klassenfoto’s wil ik hebben en de rest niet.

  • vind je ? en duur zijn ze hier gelukkig niet!! ik betaal voor de hele set dus met pasfotos erbij en 2 middelmaatjes en 1 grote en een klassefoto 12 euro

 6. Wat een leuke schoolfoto en idd wat een verandering. Mooi om te zien. Hier eigenlijk rustig aan gedaan en dat voelt als één happy moment. Soms is dat ook belangrijk.

 7. Die luchtfoto is echt mooi zeg! Mijn happy momentjes was samen met mijn gezinnetje zijn. Word ik altijd erg blij van.

 8. Wauw, wat een enorm verschil op de foto’s! Mooi hoor, dat is dan wel weer erg leuk aan die schoolfoto’s.

 9. Oooh die foto van delft is echt prachtig wat een mooie kleuren heeft die lucht

 10. Mijn happy moment was dat ik thuis kwam van een paar dagen weg en een kat had die maar bij me wilde zijn. Zo lief.

 11. Leuk hoor schoolfoto’s. Tegenwoordig gaat het er veel leuker aan toe dan vroeger. Althans, leuke achtergronden etc.

 12. leuk he, schoolfoto’s vergelijken

 13. Wat een mooie schoolfoto’s, inderdaad echt van meisje naar vrouw. Zelf ben ik afgelopen week bij mijn ouders in Denemarken geweest, dat was één groot happy moment.

 14. Eigenlijk was mijn happy moment, wel dit weekend. Zo rustig was deze dat ik heerlijk een boek uit heb kunnen lezen en wat leuk dat ze nog steeds schoolfoto’s hebben.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: