Happy moments #13

Happy moments #13

Ondanks het steeds grimmiger word in de wereld, toch een happy moments.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat de happy moments heel dubbel voelen. De ene keer ben ik ook happy en kan ik van dingen genieten, maar er zitten momenten tussen die ik moeilijk kan accepteren. In de vlog van woensdag heb ik beelden van de stad van Den Haag op een vrijdag avond…. geloof mij, dat was geen happy moment en kan het nog niet bevatten. Maar goed, terug naar de nog wel happy moments van afgelopen week.

Het is super lekker weer, en dan ik gewoon weer even van onze koi’s genieten. Kan ik toch wel, maar ik bedoel je gaat niet even bij je vijver zitten of staan in de stromende regen haha. Nu scheen de zon heerlijk en was het echt even mijn happy moment!

Even naar de Action….., weet je wel…, voor een ding…., ja en dan thuis komen met weer een hele shopper vol haha. En altijd als we bij de Action zijn, nemen wij handschoen voor Roon zijn werk mee omdat hij die fijn vind en Ras zoekt altijd de juiste maat voor hem.

Ik droeg deze week echt alleen maar zwart. Had eerlijk gezegd ook geen zin in kleur.

Als ze vrij is dan is ze altijd wel om mij heen maar nu nog meer, en dat vind moeders natuurlijk niet erg maar super gezellig. Ze vind het thuis zitten niet zo erg en maakt netjes haar huiswerk, maar mist de sociale contacten van naar school gaan wel. Face timen doet ze natuurlijk wel, maar even lekker naar een vriendin gaat natuurlijk niet zomaar en doet ze ook niet.

Dus dat haha, want zelfs in bed is ze bij mij. Ik ging vroeg naar bed zaterdag en Roon lag toch op de bank, dus kwam ze lekker bij mama liggen. Niet dat ze veel aan mij had, want na 10 minuten sliep ik al haha.

En zoals elke week lakte in weer mijn nagels, en nee hier had ik ook echt even geen zin in, maar heb mijzelf er maar gewoon toe gedwongen.

Een pakketje voor je mannetje binnen krijgen. Een set mooie boxershorts. Daar word hij blij van dus dit was Roons happy moment!

Ik sluit af met de lucht foto. De zon scheen heerlijk….alleen uitgestorven op straat 🙁

Dit waren onze happy moments van afgelopen week. Ik hoop dat jullie ondanks alles toch ook nog wel happy moments hebben gehad 😉

Wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week en stay save <3

Deze blogpost is in samenwerking met Hemdvoorhem

29 gedachten over “Happy moments #13

 1. Het zijn echt gekke tijden, qua emoties is het hier best een achtbaan. Toch scheelt het wel wanneer de zon schijnt merk ik bij mezelf.

 2. Bizar om te zien dat Nederland zo uitgestorven is! Zelf woon ik in de polder en maak van alle gekte thuis gelukkig weinig mee.

 3. LOL, ik dacht eerst dat ze al die handschoenen wilde kopen. Maar toen las ik dat ze de goede maat zat te zoeken. Voor mij is het een tijdje geleden dat ik bij de Action was.

  1. vissen? dat zijn koi karpers haah en vissen mogen ze niet genoemd worden 😉 zijn japans en wij hebbben daar een hele vijver van 😉 reigers houden wij op afstand met bedrading

 4. Ik merk ook dat ik minder happy moments heb, ik maak me veel zorgen om de wereld en waar dit allemaal heen gaat. Van het journaal kijken word ik verdrietig en mijn kleding past zich hier ook eigenlijk wel op aan, ik heb ook meer zwart aan, toch een beetje hoe ik me voel.

 5. Mijn “happy moment” van de afgelopen week was het prachtige resultaat van mijn oudste zijn economie examen. Toch weer een last minder in deze periode. Verder maken we er het beste van, gelukkig verandert er voor ons niet zo veel als huisonderwijzers, zou je denken. Het wegvallen van hobbies and samenkomen met vrienden is toch wel moeilijk te verkroppen.

 6. Ik vind het ook moeilijk om nu happy moments te vinden, ben er ook niet echt bewust mee bezig en als ik nu dan moet bedenken wat de mijne zijn moet ik echt even denken. Misschien moet ik dit ook vaker doen!

 7. Vooral nu, in deze tijd in het super belangrijk van de kleine dingen te genieten. Zelf afgelopen week wat mindere momenten gehad. Maar kan dan zo ontzettende genieten van een kat die dan op schoot komt liggen… zoiets eenvoudig maar fijn, moet je koesteren

 8. Wat fijn dat het weer zo goed is nu we moeten binnen blijven! Als het grauw, grijs en regenachtig zou zijn, zou ik het nog veel erger vinden! En tegen het einde van de week, zou de temperatuur serieus oplopen!

 9. We proberen het beste ervan te maken! Zoveel mogelijk in de tuin en af en toe eens een boekje lezen. Heb ook al redelijk veel met de fiets gereden terwijl ik anders altijd de auto neem 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.