Happy moments #13

Happy moments #13

Het is maandag, de zon schijnt hier lekker, dus tijd voor happy moments #13. Een week met weinig dingen, op een mini make over van onze slaapkamer en nieuwe eetsstoelen na dan.

Stel je voor, twee personen die een kleine kast delen…., haha je raad het al dat werkt niet en zeker niet als er eentje is die blijft kopen en dan alles opslaat op een verplaatsbare kledingkast omdat er gewoon weg geen ruimte meer was. Tijd voor een rete grote pax kast van de Ikea! Op mijn oude kast had ik een spiegel en dat wilde ik op de nieuwe ook dus dat werd ook gefikst! Je snapt dat ik hier mega happy van werd.

Ook kreeg ik van Ro een paar Riverdale eetkamer stoelen. Wij hadden altijd zes stoelen maar moet zeggen dat ik dit toch wel beter vind! Veel rustgevender.

Van al dat schuiven en doen krijg je honger haha, dus had van alles wat weer deze week en een keer het frituur aan gegooid voor de rest hier maar geen foto van.

Ik ben werkelijk obsessed door deze tape en heb daar altijd wel een voorraad van!! Ik plak er ook alles me vast en je krijgt het er echt niet af haha.

Op vrijdag ben ik altijd met de meiden op pad, ziek of niet of pijn of niet, door lopen en fun hebben en dan word er onderweg wat gegeten in de auto. Ik moet wat anders verzinnen altijd omdat ik deze lekkere dingen niet mag, maar ik bezwijk altijd voor een hapje en neem er altijd 10 ongebakken mee voor thuis.

Van oude foto’s word ik altijd wel happy. Je ziet dan dat je geen kinderen meer in huis hebt maar gewoon volwassen vrouwen 😉

En dan ben ik er weer even door heen met de foto’s op de lucht foto na. Die maakte Rashel, want ik ben het weer eens vergeten.

Afgelopen week was het heerlijk weer en dat mag het wel zo blijven van mij. De klok een uur voorruit heb ik altijd last van maar dit keer lijkt het mee te vallen 😉

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!

25 gedachten over “Happy moments #13

 1. Herkenbaar.. Gelukkig hebben wonen wij nu al een paar jaren in een grote woning, waar ze van elk onbenut plekje opbergruimte hebben gemaakt. We hebben tegenwoordig dus ruimte te veel haha. Het eten ziet er weer goed uit.

 2. Leuke stoelen! En wat een leuke foto van jou bij de eethoek! Mijn week was ook erg goed, lekker genoten van de zon en dus veel buiten geweest, optimaal genieten.

 3. oh die kast word vast geweldig. Heb je er ook een na foto van? De stoelen vind ik geweldig, die zou ik ook wel willen.

  1. er staat een foto van na op 😉 ja alleen niet de binnen kant als je dat bedoeld hihi. Wij hebben er alleen maar planken in van boven tot onder 😉

 4. Leuke stoelen hoor! Enne… ik ben nu wel nieuwsgierig wat je allemaal met die tape doet! Hahaha!

 5. Wat een goede tip die tape, ik ben aan verhuizen en moet van alles ophangen en het gaat steeds los. Ik ga deze uitproberen!

 6. Klinkt inderdaad alsof jullie een nieuwe kast nodig hadden, haha.. hier is er ook eentje die veel meer koopt, maar gelukkig hebben we nog wat ruimte, dat scheelt.

  Wij hebben dit keer juist wel last van die klok.. ook al helpt het mooie weer goed mee om in dat ritme te komen, ik merk toch dat ik moe ben. Maar dat kan ook de nasleep zijn van onze Coronabesmetting.

 7. Hier ook geen last van het uur vooruit, gek genoeg trouwens want normaal gesproken reageert mijn lijf daar wel op. En ik ben ook (net zoals enkelen hierboven) ook nieuwsgierig naar dat tape. Wat doe je er dan nog meer mee dan behalve spiegels vast tapen (en werkt dat echt? Ooit is hier een spiegel van de muur gevallen en ik vond dat echt heel naar. Overigens zat die met een spijker vast, maar de hele lijst liet los. Brrrr).
  Wat een lieve foto van je meiden trouwens.

  1. aai dat is niet best als die van de muur komt:( heb ik de comments hierboven al genoemd waar ik het allemaal voor gebruik 😀

 8. Haha, die tape. Het is de schrik van mijn vriend. Toen we gingen samenwonen schrik hij ervan hoeveel ik had vastgeplakt ipv geboord. Maar ja, het werkte (soms)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.