Happy moments #13

Happy moments #13

Zoals elke maandag, staat er vandaag ook een happy moment blogpost online.

Maar het is niet alleen maar happy geweest de afgelopen week kan ik je vertellen.
Wie mij ook op instagram volgt, weten dat ik het even uit gegild heb. En haalde het ook al aan in onze laatste vlog.

Dus dat!! Mijn handen kwamen in no time vol te zitten met blaren en niet van die kleintjes ook :(. En wat kan dat pijn doen zeg!!! Ze zitten er ondertussen nog steeds en ik ben erachter gekomen dat het van een handcreme is geweest waar ik dus een flinke reactie op heb gekregen.

En natuurlijk weer de buiten foto’s 😀

Zaterdag speelden Cairox Hijs Hokij weer thuis en Rashel en ik gingen daar heen. Niomi had een verjaardag.

Dit was de stand voordat ik vetrok. Ik ben na de tweede helft naar huis gegaan omdat mijn handen zo’n pijn deden :(. Rashel is thuis gebracht door Eric, een topper uit onze hijs familie <3. Onze jongens hebben uiteindelijk gewonnen met 5-1!!

Ik moest achteraf lachen om deze foto en een hoop andere ook. Ik had mijn haar geverfd en wilde een foto maken in bed, en toen viel mijn telefoon en kreeg dus dit als resultaat. Ik heb deze dus ook zo op instagram geplaatst met de mededeling dat men het hier maar mee moest doen omdat mijn foon viel hhaha, een half hoofd maar hey je ziet wel mijn geverfde haar 😛

En dan de laatste foto van deze happy moments. Een tankende Rashel. Met al die blaren op mijn handen ben ik lichtelijk overal panisch voor om wat aan te raken omdat het pijn doet en auto rijden zelf is ook geen pretje kan ik je vertellen. Dus Ras was zo lief om even te tanken voor mama.

Ik ga vandaag naar de huisarts toe en hopelijk kan ze mij wat geven tegen die blaren, want je kan gewoon niet veel met die handen. De blogposten gaan hier wel gewoon door, met behulp van onze lieve Daisy.

En wat waren jullie happy momenten de afgelopen week?

Tot volgende week weer en dan hoop ik zonder blaren oke 😀

27 gedachten over “Happy moments #13

    1. nee dat hoeft dan ook weer niet, heb die creme altijd gebruikt maar omdat mijn waardes even minder zijn krijg ik dit soort reacties 😉 ik mag ook een hoop medicatie niet omdat mijn lichaam dan op zijn kop gaat staan en ja dat is dus ook met cremes en sommige make up

  1. Leuke week heb je gehad, behalve die blaren natuurlijk! Wat zei de huisarts vandaag?? Hopelijk ben je snel af van die pijnlijke ellende. Mijn happy moment was natuurlijk naast elke dag werken een gezellig verjaardag op zaterdagavond en familiebezoek op zondag. Fijne week toegewenst!

    1. klinkt gezellig 😀 en heb van mijn arts een hormoon creme gekregen en een andere creme want ze denkt ook aan eczeem dus hopelijk gaat het smeren helpen!! jij ook een fijne week!!!

  2. Wow wat ziet dat er pijnlijk uit zeg! Verschrikkelijk, hoop dat het nu wel beter met je gaat. Vervelend ook dat je dan meteen zoveel minder kan he? Mijn happy moments? Het was eigenlijk wel een fijne week, veel kunnen doen met de kinderen en voor mijn werk. Maar gister zijn we op een kerstmarkt geweest en dat was toch wel mijn persoonlijke hoogtepunt!

  3. aaah wat een pijnlijk iets al die blaren. Inmiddels al iets minder geworden? Mijn fijne momenten zijn toch wel het zachte weer op sommige dagen. Dat maakt mijn buitenhobby net wat fijner.

  4. Ai, ik dacht dat je je verbrand had maar blijkt een handcrème te zijn. Wat naar dat dat blaren geeft, hoop dat het snel wegtrekt.

  5. jeetje zeg, wat een ellende die blaren, maar ook schrikken dat dit zo maak kan gebeuren. Je bent meteen onthand, letterlijk en figuurlijk. Ik ben zaterdag met mijn moeder op stap geweest, dat was wel even mijn happy moment eigenlijk 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.