Happy moments #13

| 27 reacties

Zoals elke maandag, staat er vandaag ook een happy moment blogpost online.

Maar het is niet alleen maar happy geweest de afgelopen week kan ik je vertellen.
Wie mij ook op instagram volgt, weten dat ik het even uit gegild heb. En haalde het ook al aan in onze laatste vlog.

Dus dat!! Mijn handen kwamen in no time vol te zitten met blaren en niet van die kleintjes ook :(. En wat kan dat pijn doen zeg!!! Ze zitten er ondertussen nog steeds en ik ben erachter gekomen dat het van een handcreme is geweest waar ik dus een flinke reactie op heb gekregen.

En natuurlijk weer de buiten foto’s 😀

Zaterdag speelden Cairox Hijs Hokij weer thuis en Rashel en ik gingen daar heen. Niomi had een verjaardag.

Dit was de stand voordat ik vetrok. Ik ben na de tweede helft naar huis gegaan omdat mijn handen zo’n pijn deden :(. Rashel is thuis gebracht door Eric, een topper uit onze hijs familie <3. Onze jongens hebben uiteindelijk gewonnen met 5-1!!

Ik moest achteraf lachen om deze foto en een hoop andere ook. Ik had mijn haar geverfd en wilde een foto maken in bed, en toen viel mijn telefoon en kreeg dus dit als resultaat. Ik heb deze dus ook zo op instagram geplaatst met de mededeling dat men het hier maar mee moest doen omdat mijn foon viel hhaha, een half hoofd maar hey je ziet wel mijn geverfde haar 😛

En dan de laatste foto van deze happy moments. Een tankende Rashel. Met al die blaren op mijn handen ben ik lichtelijk overal panisch voor om wat aan te raken omdat het pijn doet en auto rijden zelf is ook geen pretje kan ik je vertellen. Dus Ras was zo lief om even te tanken voor mama.

Ik ga vandaag naar de huisarts toe en hopelijk kan ze mij wat geven tegen die blaren, want je kan gewoon niet veel met die handen. De blogposten gaan hier wel gewoon door, met behulp van onze lieve Daisy.

En wat waren jullie happy momenten de afgelopen week?

Tot volgende week weer en dan hoop ik zonder blaren oke 😀

reactie's

reactie's

27 reacties

 1. Wat gek dat je dit ‘gewoon’ van handcrème krijgt.. niet best dus! Hopelijk gaat het snel over.

 2. Wow heftig hoor die blaren! :O

 3. Oei dat ziet er pijnlijk uit zeg! Ik hoop dat je crèmetjes van de huisarts je er gauw van af helpen. Sterkte ermee!

 4. oh dat ziet er echt naar uit zeg!! Hopelijk trekt het snel weg!

 5. Ai die blaren zien er erg pijnlijk uit! kon de dokter je ermee helpen? Wel fijn dat je dochter voor je wilde tanken

 6. Ho wat een heftige reactie zeg, ik wist niet eens dat dat kon!!

 7. Ai, die blaren!! Zou wel ff de fabrikant aanschrijven hoor. Hopelijk is het snel weer aan de betere hand.

  • nee dat hoeft dan ook weer niet, heb die creme altijd gebruikt maar omdat mijn waardes even minder zijn krijg ik dit soort reacties 😉 ik mag ook een hoop medicatie niet omdat mijn lichaam dan op zijn kop gaat staan en ja dat is dus ook met cremes en sommige make up

 8. Oei..die blaren zien er niet uit. Raar handcrème! Hopelijk gaat snel weg die blaren

 9. Oei, die blaren zijn niet prettig om te zien, laat staan dat je zelf hebt… hoop dat die gauw verdwenen zijn

 10. Leuke week heb je gehad, behalve die blaren natuurlijk! Wat zei de huisarts vandaag?? Hopelijk ben je snel af van die pijnlijke ellende. Mijn happy moment was natuurlijk naast elke dag werken een gezellig verjaardag op zaterdagavond en familiebezoek op zondag. Fijne week toegewenst!

  • klinkt gezellig 😀 en heb van mijn arts een hormoon creme gekregen en een andere creme want ze denkt ook aan eczeem dus hopelijk gaat het smeren helpen!! jij ook een fijne week!!!

 11. Shit man, dat er weer bij zijn gekomen! Hopen dat de huisarts wat heeft voor je. Want dit is geen leven zo!

  En geen probleem he schat! Doe het met alle liefde <3

 12. Wat fijn dat jullie jongens uiteindelijk gewonnen hebben zeg!

 13. Het lijkt me trouwens wel superlastig als je je handen niet goed kunt gebruiken zeg. Zeker zo in het dagelijks leven.

 14. Jeetje, wat veroorzaakte die creme een enorme reactie zeg. Dat ziet er echt uit als een hele heftige blaar.

 15. Wow wat ziet dat er pijnlijk uit zeg! Verschrikkelijk, hoop dat het nu wel beter met je gaat. Vervelend ook dat je dan meteen zoveel minder kan he? Mijn happy moments? Het was eigenlijk wel een fijne week, veel kunnen doen met de kinderen en voor mijn werk. Maar gister zijn we op een kerstmarkt geweest en dat was toch wel mijn persoonlijke hoogtepunt!

 16. aaah wat een pijnlijk iets al die blaren. Inmiddels al iets minder geworden? Mijn fijne momenten zijn toch wel het zachte weer op sommige dagen. Dat maakt mijn buitenhobby net wat fijner.

 17. oh jeetje zeg wat een reactie op een handcreme. Lijken wel brandblaren.
  Hopelijk wordt het snel minder!

 18. Ai, ik dacht dat je je verbrand had maar blijkt een handcrème te zijn. Wat naar dat dat blaren geeft, hoop dat het snel wegtrekt.

 19. Wat een heftige reactie zeg! Hoop dat ze snel iets voor je kunnen betekenen

 20. jeetje zeg, wat een ellende die blaren, maar ook schrikken dat dit zo maak kan gebeuren. Je bent meteen onthand, letterlijk en figuurlijk. Ik ben zaterdag met mijn moeder op stap geweest, dat was wel even mijn happy moment eigenlijk 🙂

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: