Happy moments #14

Happy moments #14

Weer een nieuw begin van de week, dus tijd voor een nieuwe happy moments.

Laten we beginnen met een heerlijke latte die ik mijzelf als traktatie geef. Met een flinke schuimlaag en een beetje cacao poeder erop, dan maak je mij even gelukkig.

De wekelijkse lucht foto. Weer vroeg genomen toen ik op weg was naar het winkelcentrum hier. Boodschappen was altijd echt een uitje voor mij, maar nu…..bah, vind er geen moer meer aan en merk dat ik een heel kort lontje in de winkels heb. Maar goed er moet wel gegeten worden en nee ik weiger om online boodschappen te doen 😉

De mini aarbeitjes kreeg ik van een vriend van Roon. Ik kook altijd voor een weeshuis en heb dus altijd over. Wij eten nooit twee keer hetzelfde en invriezen zijn wij ook geen fan van dus ik maak elke keer bakjes met eten voor E. de vriend van Ro zodat hij na zijn werk een lekkere maaltijd heeft. Weg gooien doen wij in ieder geval niet aan want dat vind ik zonde en hij werkt in de zorg dus koken na het werk …heeft niet iedereen zin in dus dan hoeft hij het nu alleen maar op te warmen :D. Maar goed ik kreeg deze dus van hem en ze waren zo op want hoe klein ze ook waren ze waren heerlijk!! Hij blij en wij blij 😀

Vorige keer was het all black kwa kleding maar afgelopen week heb ik daar toch maar wat verandering in aangebracht. Maar het was ook beter weer dus dan voel je je ook wat beter, althans ik wel!

Niomi was bij haar vriend Milo en stuurde mij deze foto…..joe!! daar maak je een moeder blij mee hoor 😀

Ik lakte weer mijn nagels. In een lichte kleur dit keer weer. Door het lekkere weer krijg ik weer zin in lichte kleurtjes moet ik zeggen 😀

Ik heb hier al eens een blogpost over gemaakt maar die tik heb ik nog steeds…..verslaafd aan allesreiniger doekjes! En zeker nu zijn ze pakken niet aan te slepen en staan ze op elke verdieping in elke kamer.

Mooi weer, betekend weer genieten van onze koi’s!

De tuin moeten we nog even zit proof maken, maar zo met de zon erin ben ik al gelukkig!

En dan de laatste van deze week….de vooruitzichten kwa weer worden wij allemaal happy van! Dat haalt een beetje het zwarte randje weg van alle ellende vind je niet ;). We kunnen dan wel niet veel doen of lekker op een terras zitten, maar in de tuin of op de scooter….helemaal prima 😀

Wat waren jullie happy moments ?

Dit waren ze weer van afgelopen week. Tot volgende week!!

19 gedachten over “Happy moments #14

  1. Wat leuk om te lezen! Ik ben vandaag helemaal happy, omdat ik mijn to do list al op tijd had afgerond (en dus onverwachts een vrije avond!)

  2. Je hebt veel happy moments gehad zo te lezen. Ik moet inderdaad zeggen dat ik ook echt gestoord wordt van het boodschappen doen op deze manier, maarja het moet wel..

  3. Ik vind het lekkere weer zo dubbel. Ik word er eigenlijk heel vrolijk van, maar het herinnert me er extra aan dat we niet echt naar buiten kunnen.

  4. hoe kleiner de aarbei, hoe lekkerder! enne….die Koy´s van jullie kijken best hongerig

  5. Wauw, hele toffe vijver! Manlief wil vraag Koi’s maar we hebben maar een klein vijvertje. De eerste aardbeien vond ik ook lekker, heel zoet.

  6. Deze alles reinigende doekjes was dus het enige wat ik niet meer kon krijgen bij de Jumbo en met Chronische zieke darm patiënten in huis, was ik lichtelijk in paniek. Maar ze hebben ze gelukkig weer in overvloed. Ik ben me ook weer vrolijker gaan kleden en dat doet meteen heel goed met mijn gemoedstoestand. En het weer natuurlijk ook.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.