Happy moments #14

Happy moments #14

Vrolijk pasen!! Dat is weer eens een andere start van Happy moments. Lekker nog een dagje extra vrij, daar gaan we van genieten natuurlijk. Wij doen niet echt wat met pasen. Wij chillen hem gewoon.

Afgelopen week was niet veel anders dan de andere weken. Het valt mij wel op, en ik vind het zeker niet erg, dat mensen wat losser worden weer. dat komt ook door het lekkere weer natuurlijk wat wij hebben gehad. Maar je ziet weer wat leven in de brouwerij! Wij hadden het niet druk. Wij hadden advies gesprek bij Rashel op school en nog 10 lessen en dan is het klaar. Ze gaat examen doen en dat is spannend natuurlijk. Maar laten we beginnen.

In al eerder happy moments zagen jullie de handdoeken voorbij komen die je kan sparen bij de hoogvliet. En ik had al gezegd dat ik klaar was maar nee, we hebben toch weer een paar handdoeken erbij gehaald want ik had een overload aan zegels haha. Ik heb ze netjes opgeborgen, dus we hebben een back up.

Dit was mijn laatste bakkie koffie, uit ons nieuwe dolce gusto apparaat… Huh denk ije dan, je koopt een nieuwe en drinkt daarna geen koffie meer…, Roon drinkt nog wel zijn bakkie na het eten. Ik ga er weer even heel slecht op, dus pfff dag lekker latte en cappuchino. Maar hij smaakte heerlijk natuurlijk.

Niomi werkte veel savonds en nam haar eten mee. Ze zou haar eigen eten maken, maar terwijl ze zichzelf aan het opmaken was, maakte ik het even snel voor haar klaar en dat was een verrassing voor haar. En het zat zo in elkaar, rijst met kip en knoflook woksausje.

En we blijven gelijk even op de eet afdeling. Ze aten hier wraps met taco gekruid gehakt. Nou dat eet ik niet alleen het gehakt mag ik wel, dus ik verzon ter plekken even een nieuw gerecht voor mijzelf. Ik wokte broccoli, deed daar knolselderij in schijfjes bij. Dan een paar scheppen van het taco gehakt erbij en geraspte kaas erover en even in de oven.. te lekker was het!

En ik maakte weer noodles..

Ik at ook heel simpel een zelfgemaakte tomatensoep met een roerei met groenten erdoor heen….en nee ziet er niet echt lekker uit he haha, maar het smaakte wel!

En we probeerde deze eens uit. Ik mag het niet, omdat er teveel koolhydraten in zitten voor mij, maar even proeven doen we altijd. Ik heb wel eens zelf hummus gemaakt, maar met pompoen is het veel lekkerder natuurlijk.

De afgelopen twee weken is het weer crashen 9.0. Oftewel, weer hele heftige pijn aanvallen, die ik met pijn en moeite af en toe gewoon niet eens weet op te vangen. Ik sliep al niet ’s nachts, maar als je dit erbij krijgt, dan is het instorten overdag en dus het bankje op samen met dochter lief.

Het was zo lekker weer he.. Alles en iedereen weer lekker naar buiten en genieten. Ik sliep overdag bij dus ik genoot van heen en weer tuin lopen en genoot weer even van onze koi’s.

Roon kreeg van zijn opdrachtgever een leuk en lekker paaspakketje. Altijd leuk als die met die dingen thuis komt 😀

Ze kwamen hiermee thuis…zo’n slush ding…haha hoe chemisch wil je het hebben…bah haha. Als ik dit drink, krijg ik een ritje naar de IC!

Tijdens het wandelen moest ik natuurlijk foto’s hebben van de mooie bloesems. Sommige lijken gewoon 3D die hier langs de weg staan. Deze ook wel eigenlijk als je ervoor staat.

En ik sluit deze happy moment weer af met niet echt een luchtfoto, maar gewoon een foto van hier uit de buurt die ik onderweg tijdens het lopen maakte.

Dat was het weer van afgelopen week. Er mist nog een foto..maar die zien jullie over 2 weken! Wij hebben eindelijk een nieuwe bank gekocht zonder elkaar af te maken haha. Maar over 2 weken krijgen we hem binnen. In die tussentijd word ook het hele plafond gedaan door de woningbouw, dus we zitten er straks weer frisjes bij! Je snapt dat ik niet kan wachten maar ik heb geen keus haha.

Hadden jullie ook happy momentjes afgelopen week ?

Tot volgende week!

20 gedachten over “Happy moments #14

  1. Wat jammer dat je zo slecht gaat op de koffie en dat terwijl je het zo lekker vind. Ik hoop dat je snel van de pijnaanvallen af bent. Is drie keer niks!! Sterkte!!

  2. Dat eten ziet er super goed uit! Die supermarkt ken ik niet, hebben wij hier niet in de buurt hahah

  3. Extra handoeken lopen nooit weg! en anders kun je ze bewaren voor de uitzet van de dames! Wat ben je toch elke keer weer lekker bezig in de keuken top om te zien!

  4. Het is niet erg om een paar extra handdoeken te hebben. Dat komt toch vaak goed van pas. En mooie foto’s van tijdens je wandeling. Dat is ook altijd één van mijn happy moments.

  5. Die bloesems vind ik ook erg mooi en het weer was inderdaad erg lekker (nu ineens sneeuw vandaag?! Wat gebeurt er!). Hoeveel handdoeken hebben jullie inmiddels gekocht? Volgens mij heb ik er aardig wat voorbij zien komen al!

  6. Wat een lekkere hapjes allemaal! En alhoewel je pijnaanvallen natuurlijk niet fijn zijn, jullie hebben wel leuke kleedjes om onder uit te rusten zeg (Mede-luipaard lover hier!). Fijne nieuwe week!

  7. aaah wat rot dat je je zo naar voelt..gata het ondertussen een beetje beter, al is het maar een klein beetje? Mooie foto’s zoals gewoonlijk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.