Happy moments #14

Happy moments #14

Het is weer maandag, dus dan staat er weer een happy moments #14 voor jullie online. Een week met zon, en met sneeuw. Het moet niet gekker worden in de Lente!

Mijn toppunt van afgelopen week was mijn mooie armbandje die ik kreeg van Niomi. Ik heb al veel gehad van die tut van Guess omdat ze weet dat ik het een leuk merk vind. Ik kreeg al eerder een Guess tas van haar.

Rashel is gek op pennen en boekjes maar ook op doppers en andere flessen haha. Deze stonden bij de Primark. Ze had 2 dagen ervoor al een nieuwe gekocht en vorige week ook dus deze lieten wij even staan haha. Ze was er zelf niet bij, maar denk als ze er bij was geweest dat ze er weer een gekocht had.

Ik maakte lunch voor ze..

En hadden weer lekkere dingen als avond eten.

En we hadden ineens een witte wereld, waar ik zo niet blij mee was. Ik vind het dood eng om te lopen dan, want ben dan bang dat ik mijn andere heup breek en dat wil ik even niet nog een keer ervaren! Het levert mooie plaatjes op maar daar houd het dan ook verder mee op voor mij.

En een dag later hadden wij weer mooie lucht foto’s zonder sneeuw, haha. Toen was het voor mij gewoon weer genieten 😉

Dit was mijn mager happy moments #14. Niet veel zelf gedaan op de boodschappen na dan, maar als die in huis zijn dan gaat deze moeder gelijk plat om op te laden ;). Ik kan echt bijna niet wachten om lekker buiten te kunnen zitten! Maar dat hebben jullie vast ook wel 😉

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

17 gedachten over “Happy moments #14

  1. Nu is het wel weer lekker winter weer! Maar toen hadden we alle seizoenen in 3 week ongeveer. Bizar haha!

  2. Ugh ik heb er ook een hekel aan en mijn schoenzolen zijn enorm glad dus deed er een eeuwigheid over om van de tram naar mijn werk te lopen. Was blij dat de sneeuw zo snel ook weer weg was.

  3. De zon van vandaag. Het kan mij niet schelen als het niet zo warm is (nou ja, niet waar. Het liefste heb ik 364 dagen rond de 25 graden en dan een dag waarin de winter, kerst, oud en nieuw en dergelijke plaatsvindt) als het maar niet zo regent of hagelt of wat dan ook. Kan mij voorstellen dat het heel spannend is qua uitglijden en dergelijke.

  4. Ik vond de overschakeling van stralende zon naar de sneeuw best wel groot. Maar het was wel een prachtig plaatje.

  5. Mooi en stoer armbandje! En ja, die witte wereld.. super mooi, maar inderdaad wel een beetje spannend om uit te glijden. Zo te zien echte vleeseters bij jullie, ziet er smakelijk uit..

  6. Ik zou precies Rashel zijn haha! Ik ben ook gek op flessen namelijk. Prachtige armband heb je 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.