Happy moments #14

Happy moments #14

De happy moments van de afgelopen week zijn er weer!
Deze week ging het een stuk beter met mijn handen, en de blaren zijn aardig ingedroogd gelukkig.

De zussen samen op de foto. Tja dat gebeurd toch elke dag denk je dan…., nou nee hoor hahaha. Dus elke foto die ik samen met ze kan maken, is dan voor mij een happy moment!

En we hadden weer een lucht foto natuurlijk.

Op verlaat verjaardags visite bij mijn andere zus mo. De twee kleine diva’s hadden het maar al te leuk met Niomi en Nio was veranderd in Elsa van Frozen haha, ik ging stuk!! In de vlog van afgelopen zondag kunnen jullie zien hoe dat ging.

Samen met Niomi naar het pers event van Bloggers and Brands. Niomi had er al een stuk over geschreven en later deze week komt mijn stukje erover.

En zaterdag moest Cairox Hijs Hokij weer spelen….De jongelui kroost zit onder moeders.

En Nanja en ik sterfde het af van de kou haha. Het was dit keer kouder op de ijsbaan en ja dat merk je gelijk, maar dat mocht de pret verder niet drukken.

Het was een wedstrijd die we met dicht geknepen billen hebben zitten kijken, maar onze toppers hebben het toch voor elkaar gekregen en gewonnen!

En wat waren jullie happy moments de afgelopen week?

We hebben een lekker weekje gehad zoals jullie kunnen zien. Velen zijn bezig met de feestdagen zoals Sinterklaas, wij niet, wij gaan deze week onze happy moments maken met weer tattoo’s te laten zetten 😀

Fijne week allemaal!!

15 gedachten over “Happy moments #14

   1. haha dat was precies wat ik ook wilde vragen 🙂
    Leuke foto van je meiden samen.
    Mijn happy moment(s) was afgelopen zaterdag. Zoals je kunt lezen in mijn blog.

 1. Leuke familiemomentjes! Afgelopen week ben ik met mijn man op restaurant geweest om ons jubileum te vieren, dat was mijn geluksmomentje. 🙂

 2. Gezellig zo samen met je dochter op pad, hier was het LEGO event het happy moment van de week en dan ook omdat we er meteen een dagje Amsterdam van hebben gemaakt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.