Happy moments #15

Happy moments #15

Het is maandag, het is pasen, dus happy moments tijd!

Niet zoveel deze week want vorige week maandag ben ik goed ziek geworden en dat hangt er nog, wel wat beter, maar ben nog niet veel waard. Maar toch nog een paar happy momentjes kunnen pakken.

We vallen gelijk met de eieren in huis. Deze kreeg ik van E. een vriend van Roon waar ik altijd de kliekjes voor bewaar en elke keer krijg ik chocola terwijl ik al gezegd heb dat het niet hoeft haha, maar goed E is eigenwijs en kwam nu met deze leuke eitjes aanzetten. Hoe cute!

De meiden moesten even lucht hebben en gingen samen even naar buiten om foto’s te maken.

Nio was regelmatig bij Milo en natuurlijk leveren dat ook leuke momentjes op.

Ik maakte afgelopen week weer een surinaams broodje kip kerry waar ik geen foto van heb, maar wel van het zuur wat ik er altijd bij maak.

En we sluiten deze happy moments af met een lucht foto.

Ik was afgelopen week veel ’s avonds op pad. Gewoon omdat ik dat fijner vind dan overdag. Gewoon even lekker rond rijden en even mijn koppie leeg maken.

Ik hoop aankomende week toch echt op te gaan knappen, maar tot die tijd zit ik gewoon lekker met mijn gezin thuis.

Wat waren jullie happy moments ?

Dit was hem weer van afgelopen week, tot volgende week!!

21 gedachten over “Happy moments #15

  1. Ik snap heel goed dat je af en toe in de avond even weg gaat om je hoofd leeg te maken, ik heb dat ook echt nodig en wat een prachtige meiden heb je! Mooie foto’s van ze!

  2. Hier bestaan de happy moments vaak uit hele kleine dingen. Een schaterlach door de kamer heen van onze kinderen, een bloem die begint te bloeien. Er is zoveel moois. Ik kan wel genieten van je kiekjes. Dankjewel voor het delen van jouw geluksmomentjes.

  3. Al met al toch mooie happy moment mop <3

    Een van de happy moments was toch wel toen er een heel gaaf samenwerkingsvoorstel binnen kwam in de mail #nooitverwacht. #hunkemöller

    Verder enorm genoten van het mooie weer 🙂

  4. Wat vervelend dat je nog ziek bent, beterschap! Een van mijn happy moments was toch wel de paaslunch van gisteren. Ondanks dat we gewoon met zijn tweetjes waren (vriend en ik) was het toch erg lekker en gezellig.

  5. Wat een mooie foto’s, echt! Hier heb ik echt genoten van het lekkere weer en de wandelingen met de hond. Tja, een mens moet iets, deze dagen hé, we mogen enkel buiten om te winkelen, werken en te sporten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.