Happy moments #15

Happy moments #15

Zo happy moments nummer #15 staat. En hebben we veel gedaan…uhhm nee. Maar goed ik had toch nog een paar foto’s afgelopen week dus we gaan maar gelijk beginnen.

Nou ik zit nu even de foto’s te bekijken en het is lucht en winkel en Westfield Mall of the Netherlands. Goed gedaan weer Rach! Ik ging daar even met Niomi heen want die was er nog niet geweest met alles af. Nou was ik kapot die dag dus we hebben niet het hele rondje gemaakt. Maar we hebben even genoten ondanks het niet los gaan was in de winkels.

Elke week ga ik met Ras een keer naar het kruidvat. En als het druk is rennen wij er door heen, maar als het lekker rustig is zoals dit keer, nemen we even de tijd voor alles, en in dit geval weer even leip doen. Je merkt wel dat er steeds meer open is, en dat het drukker word en dat geeft ons wel een goed gevoel. Wij gaan altijd wel op tijden dat we denken dat het rustig is en meestal hebben we gelijk. Maar soms ook niet en dan loop je toch niet op je gemak. Ik sowieso niet, want ik draag geen mondkapje en dan word je soms aangekeken of je crimineel bent of je krijgt weer een kansloze opmerking naar je hoofd. Maar goed het was nu rustig en dus even fun. Ik had nog meer foto’s maar uhh niet blog waardig hahah.

En we kochten deze fijne lipgloss. Er zit een jumbo applicator op en ruikt heerlijk! Je hebt ze in vier of vijf kleuren maar deze waren voor ons wel de beste. Ze waren 7,99 dus valt mee.

Mijn moeder hartje groeide ook weer deze week. Wij hadden vorige week het advies gesprek bij Rashel op school en dat was al positief en we weten al dat ze geslaagd is, maar dan nog moet ze nog een mini weggetje lopen tot juni en dan is het officieel. En dan stuurt ze je dit…zo trots en zo jammer dat ze haar naam verkeerd geschreven hadden haha maar goed dat is nu aangepast alleen heb ik daar geen foto van. Ik heb wel even de naam van de school eraf geknipt ;). Ik moest ook wel even slikken want ja het gaat hard met dat groter worden maar mensen kom op zeg!! Ze doet de 4e en de 5e in een paar maanden en ze is niet meer het kleine meisje. Nee het is nu een dame die van verlegen naar een bikkel is getransformeerd die elke deur open trapt als ze wat wil bereiken. En ze flikt het elke keer weer ondanks het letterlijk zweet en tranen is.

Oke traantjes weer gedroogd, want ik zat het bovenste stuk even lekker jankend te tiepen haha. Moet kunnen :D. Ik dacht laat ik deze happy moments wel een keer vullen met een lakjes foto. Ik heb mijn nagels een week lang met een naturel lakje laten lopen en dacht nee, dat is toch weer niet Rach dus weer donker.

En de laatste foto’s voor deze happy moments #15 zijn natuurlijk weer de lucht foto’s. Eentje van Rashel die op de tram stond te wachten terwijl er een lucht hing..man man haaha.

Dit was weer de happy moments van afelopen week. Aankomende week is het een gekkenhuis in LFB! Vandaag komen ze het plafond witten omdat wij lekkage hebben gehad. Gelukkig fikst de woningbouw dat allemaal, maar je zit wel even in de rotzooi. Morgen mag ik eindelijk weer de pijnbank op. Mijn tattoo jaar 2020 zou op 29 dec 2020 zijn final geven maar ja toen werd alles weer dicht geknald en zo ook mijn bucket list voor dat jaar :(. Maar goed morgen word mijn jaar 2020 afgemaakt met 2 kleintjes op mijn handen ;). Daar komt natuurlijk einde van de week een update over. Woensdag komt wederom weer de woningbouw want de schimmel in onze badkamer is niet om aan te gluren en moeten ze maar wat aan gaan doen.

Verder gaat ik vandaag even bellen wanneer ze ons nieuwe bankstel kunnen leveren. En ik hoop dat dat deze week is!! Tussendoor heb ik nog wat kleine dingetjes dus ik heb het even druk zat deze week en hoop ook echt dat mijn lichaam even mee gaat werken!

Wat waren jullie HM afgelopen week?

Tot volgende week!!

15 gedachten over “Happy moments #15

 1. Ik kan me voorstellen dat je moeder hart een sprongetje maakt als je dochter het zo goed doet op school…terecht ook!

 2. wij zijn ook bij die mall of the netherlands geweest, we eten daar graag een broodje bij de heren! wat een groot deel is er zeg, maar wel een straat voormensen met goed geld hahah dure winkels

 3. Knap van je dochter! En ze staat ook leuk op de foto. De afgelopen week waren er veel verschillende luchten te zien. Mooi om ze op een rij te zien.

 4. Gefeliciteerd met je dochter! Dat heeft ze inderdaad mooi snel geflikt, logisch dat je super trots op haar bent! En ja, die luchtfoto’s zien er weer erg mooi uit!

 5. hmmmmm, er is geen beter gevoel dan het trotse moeder gevoel,vind ik! Gefeliciteerd meid die kanjer van een dochter van je

 6. Trotse moeder!! 🤗
  De kleintjes worden veel te snel groot he haha.
  Wat een enge dreigende lucht 😳
  En succes deze week met de drukte. Ben benieuwd naar je verslag over je tattoo’s.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.