Happy moments #15

Happy moments #15

Het is weer maandag!! Dus weer tijd voor happy moments. Nummertje 15 al weer.

Wij zijn weer helemaal blij met onze nieuwe spiegel van 1.70 x 65 cm! Wij hadden er al eentje hangen, maar the bigger the better! Deze kregen wij van Pascal en Peter. Die deden hem weg en hij was eigenlijk gelijk van ons hihi. En ja gewoon in mijn badjas waar ik in woon als ik het koud heb ik huis !

Ook kwamen mijn nieuwe schoenen binnen! Ik had ze al in het wit en hem er ook de instappers van en deze ontbraken nog, zwarte buffalo’s. De een vind ze leuk de ander spuuglelijk hhaha. Ik vind ze heerlijk lopen in ieder geval.

Ons menu was een beetje rommelig en daarom ook niet veel foto’s. Ik had weer een keer ajam pangang gemaakt want dat vinden ze heerlijk hier :D. En voor de lunch had ik tosti’s gemaakt met brie, ham, pesto en tomaat. Ik mag het brood niet dus ik rol alles in de ham en doe dat even tussen de grill.

Milo en Niomi gingen lekker even samen karten, haha heerlijk die twee.

Ik kocht ook weer mijn favoriete thee, waar ik liters per dag drink. Groene thee van de toko. Het zijn blaadjes thee dus heerlijk vers! Je doet er best lang mee dus 9,95 voor een kilo valt dan mee.

En wij gaan weer door met vloggen!! Na een paar maanden stil gelegen te hebben, toch besloten om weer door te gaan. Wanneer de eerste vlog weer online komt, durf ik nog niet te zeggen.

Ro pakt altijd de mooiste plaatjes :D. Vanaf de steigers…zo mooi!

En ik sluit af met mijn eigen lucht foto’s weer. Een met mooi weer en eentje van gister waar toch wel een flinke bui hing!!

Dat was hem weer, happy moments #15. Aankomende week geen gekke dingen op de planning ;’) maar gewoon weer heerlijk chill en zoveel mogelijk rusten šŸ™‚

Hoe was jullie afgelopen week ?

Tot volgende week!

14 gedachten over “Happy moments #15

  1. Wat voor vlog camera is dat? šŸ™‚ ik vind die schoenen wel leuk! Hou zelf wel van die ā€œgroffeā€ schoenen

  2. Heftige week, afscheid moeten nemen van een dierbaar familielid. Geholpen met wat er moest gebeuren en afgelopen vrijdag het definitieve afscheid. Op de een of andere manier wordt het verdrietige nog verdrietiger omdat zijn laatste dagen mij weer deden terugdenken aan de laatste dagen van mama…

  3. Eten ziet er weer heerlijk uit! En prachtige plaatjes. Mijn happy moment was een weekendje Giethoorn, even er tussenuit. Daarna was het extra fijn om ons zoontje weer lekker te knuffelen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.