Happy moments #15

Happy moments #15

Het is weer maandag dus weer tijd voor happy moments van de afgelopen week!

Rashel maakt elke ochtend als ze naar school gaat een lucht foto tegenwoordig en ook deze was weer mooi om te delen.

Niomi haar schoolfoto die jullie al voor hadden zien komen eerder deze week.

Rashel onderweg in de tram naar huis, mijn blije eitje 😀

Zet Niomi met haar vader samen in een auto en je krijgt dit soort foto’s door gestuurd….ik ging stuk!!

Ik liet mijn bovenarm tattoeren en een tektst erbij waarbij Rashel heeft geholpen, zowel met verzinnen als zetten!! In de vlog van gister kunnen jullie dat zien. Het is nog niet klaar want er komt nog een grote bloem in het lege stuk en dan is het armpje vol :D. Ik zal en er komende week een aparte blogpost over maken.

Elke zaterdag haal ik nootjes voor manlief.

En ik ging even lekker naar de kapper. We hebben alleen de bovenkant en de puntjes gedaan want helemaal kort wil ik gewoon niet meer :). Roon ging ook gelijk dus we hadden even een date samen 😀

Dit waren onze happy moments van afgelopen week weer!!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

23 gedachten over “Happy moments #15

 1. Hier was sinterklaas eigenlik wel het happy moment van vorige week, altijd gezellig met de familie. En wat speciaal dat je dochter hielp bij het zetten van de tattoo

 2. Leuke happy moments en mooie tattoos weer. Op een gegeven moment is het inderdaad vol. Ga je dan door? Op je rug of iets dergelijks bedoel ik.
  Happy moments? Genoeg. Ik kan ze niet 123 opnoemen, maar opstaan en een knuffel geven (en krijgen) van die kleine is al zo fijn. Of een vers sneetje bruin brood met zo’n knapperig korstje en een plakje kaas. De eerste koffie van de dag. Fijn!

 3. Leuke foto’s heb je weer gemaakt! En wat gaaf dat je dochter meegeholpen heeft met het bedenken/zetten van je tattoo!

 4. Wat een heerlijk weekje weer mop!
  En dat rasje een deel mocht doen van de tat blijft gewoon zoooo gaaf!

  Mijn geluks momentje was het leuke event van vorige week 😀

 5. Kunnen je dochters ook met de fiets naar school vroeg ik me af? Of is dat te ver? Hier op het platteland is geen openbaar vervoer, dus is het per definitie fietsen geblazen.

  1. hier kunnen ze makkelijk met de fiets en in de zomer doen ze dat ook maar met dit weer gaan mijn kids niet op de fiets klaar 😉 of met de tram of ik breng en haal ze 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.