Happy moments #16

Happy moments #16

Maandag houd weer in, happy moments!!

Ik heb niet veel foto’s van afgelopen week maar heb wel wat happy moments gehad!! Ben gelukkig weer aan het opknappen en daar word je sowieso al happy van natuurlijk!! Heb nog wel hoofdpijn maar dat kan ook door het weer komen ;), een kop vol met snot is ook nog niet weg maar voel mij een stuk beter en denk dat het door het geen koorts meer hebben komt!
Maar goed kijken jullie mee?

De zon scheen heerlijk, en Ras en ik gingen daarom even lekker een stuk rijden met de scooter. Hoe heerlijk, het zonnetje op je smoeltje, en even lekker je koppie leeg maken :D. Ik kan ook niet wachten om dit gewoon weer elke dag te doen en dan lekker even te stoppen voor ergens een bakje thee te drinken.

Hashtag dochter-moeder selfie!!

Als ik een vreetbui heb….ja dan mag ik dit haha, en ondanks ik hunker naar een zak chips of what ever, ben ik soms wel blij dat ik verplicht dingen niet mag eten en gedwongen word om dit te eten.

Een moeder die hier happy van word. Haar puber, die op de aanrecht is gekropen om te kijken waar haar pakketje blijft haha. Ze had 2 weken geleden wat besteld maar verliep kwa afhandeling niet helemaal soepel door DHL, maar uiteindelijk is haar shirt binnen gekomen en daar komt later deze week een blogpost over van haar 😉

Door het hele corona bullshit gebeuren slaat mijn humeur compleet om en lak mijn nagels weer zwart..net als mijn humeur.

Als je kinderen blij zijn, dan ben jij dat ook!! De meiden hebben van hun papa allebei een nieuwe iphone 11 gehad. Je snapt dat die helemaal happy waren :D, nou pa en ma ook dan haha .

En dan de luchtfoto!! Ik ben met Rashel de berg hier weer opgeklommen na jaren en maakte daar deze foto 😀

Dit waren ze van ons weer van afgelopen week.

En wat waren jullie happy moments ?

Tot volgende week!!

24 gedachten over “Happy moments #16

 1. Mijn happy moment was mijn 48e verjaardag. Omdat we elkaar niet persoonlijk kunnen zien hebben we maar een Zoom party gehouden haha.

 2. Gelukkig voel je je weer wat beter. Ik had deze week niet echt happy momenten eerlijk gezegd behalve toen ik gisteravond met mijn twee jongens een hele slechte film ging kijken. We hadden de slaapbank uitgeklapt en moesten alle drie continu lachen omdat het zo slecht was. Was echt even quality time.

 3. De 20-wekene cho waarbij we erachter kwamen wat het geslacht is, maar veel belangrijker, dat alles goed is met ons kindje. Kan nu niet wachten tot september. fijn dat je weer aan de beterende hand bent.

  1. ooh wat leuk!! en inderdaad fijn dat gewoon alles goed is met jullie kindje!! en in september uitgerekend 😀 ik ben 1 sep jarig en Rashel de 9e!!

 4. Wat een mooie happy moments weer! Ik begrijp dat je door Corona een nasty humeur hebt (ik ook inmiddels) maar zwarte nagellak staat je wel goed hoor! Love it!

 5. Fijn dat je weer beter bent. Zon maakt mij altijd happy. En een weekje vakantie helpt natuurlijk ook. (En een nieuwe iPhone cadeau krijgen zou ik ook wel leuk vinden 😉)

 6. Vooral naar je kind kijken geeft Happy Moments hé! Heerlijk om te zien. En tsja, die Iphones zorgen denk ik voor heeeeeel veel happy moments 😀

 7. Happy Moments! Nice! Dat is leuk. Zijn leuke foto’s en leuke momenten hoor, mijn happy moments blijven bij schrijven. Schrijven, schrijven schrijven…

 8. Fijn dat het weer iets beter gaat, hier zijn de happy moment de tijd die we nu zo veel met elkaar doorbrengen, dit zal waarchijnlijk nooit meer gebeuren en hoe lastig het ook is, ik zie toch ook het goede er maar van in en zie wat we het met zijn vieren prima hebben en doen.

 9. Ah wat fijn dat je toch nog genoeg happy moments hebt beleefd deze week! Ik had dit weekend echt een gigantische vreetbui (tijd van de maand) en heb helaas wél een zak chips opengetrokken (en alle chocola in huis opgegeten…). Niets voor mij eigenlijk maar had even een dip. Vandaag weer lekker sporten (thuis natuurlijk) en dan voel ik me vaak ook meteen een stuk beter in m’n vel. Ik wens je nog veel mooie nieuwe happy moments toe voor de komende week!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.