Happy moments #16

Happy moments #16

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments! Nummertje 16 alweer. Goh wat hebben wij afgelopen week weer gedaan…, nou meer als de andere weken in ieder geval.
We gaan maar gewoon beginnen.

Leuk die filters op Instagram. Was helemaal niet de bedoeling om deze foto in happy moments te zetten, maar hey het is eens wat anders 😀

Ik begon de week weer met een spannende afspraak, en dat was de afspraak bij de tattoo shop. Onze vertrouwde shop waar wij nu al jaren komen, en met plezier ondanks het geen efteling is haha. De blogpost erover kan je hier lezen. Ik ben nog lang niet klaar, maar voor 2020 dus wel.

Ik heb maar één eet foto in deze week. Zo is het alleen maar (vr)eten en zo maar ééntje. We maakten eens wat anders en dat was een broodje gyros. Dat wilde Rashel een keer maken want dat vond ze zo lekker bij de griek. Nou zo gezegd zo gedaan en het was heerlijk!

Wij drinken geen alcohol, maar deze alcohol vrije radlers gaan er altijd wel in. Zowel bij de meiden als bij Roon. Ik mag het niet, maar vind het ook niet zo lekker eerlijk gezegd. Maar in de zomer als het super heet is dan is het wel lekker en dan eerst even in de vriezer.

Ras en ik deden weer een rondje kruidvat zoals elke week en namen een tafeltje mee en nieuwe pufs voor onder de douche. En een itunes kaartje voor Roon.

Rashel stuurt altijd wel een fotootje als ze onderweg is en ik kreeg deze binnen. Gewoon zoals ze is…

En eindelijk was het zover deze week. We kregen onze nieuwe bank. En oh boy, ik moest zo wennen eraan haha. Wij hebben altijd lichte bankstellen gehad en dit is ineens zo donker en groot haha, maar raak er steeds meer aan gewent! Het is totaal anders dat wat wij hadden en het is onze eerste hoekbank/loungebank.

Tijdens het lopen zagen we de zwanen weer. Die waren heel lang niet meer hier geweest. Er was hier altijd een zwanen gezin maar daar is wat vreselijks mee gebeurd. Dus we zijn blij dat er weer een nieuw gezin terug is gekomen.

En dan ga ik deze weer afsluiten met een lucht foto van Rashel. Ik had er gewoon geen een deze week, shame on me hahah. Onderweg naar Zoetermeer maakte ze deze.

En dat was het weer van afgelopen week. We hadden een drukke week, maar wel leuk druk. Aankomende week word het weer wat rustiger. We gaan ons voorbereiden op de rest van de klussen hier in huis. Zo word de badkamer helemaal gedaan en de woonkamer gewit, dus ik zit nog wel even in de zooi maar krijg er wel weer wat moois voor terug.

Wat waren jullie happy momentjes afgelopen week?

Tot volgende week weer!!

30 gedachten over “Happy moments #16

 1. Ah ja een broodje gyros das even geleden dat we dat hier gegeten hebben ook – goed idee

 2. Ik drink ook niet, al jaren inmiddels en vind, vooral in de zomer, zo’n Radler best lekker. Ik heb deze week eigenlijk vooral gewerkt, gewerkt, gewerkt!

 3. Broodje gyros is inderdaad heel erg lekker. En die bank, wat heerlijk. Dat zal goed liggen haha
  Leuk ook dat je weer afsluit met een luchtfoto.

 4. Wat een mooie woonkamer heb je! En die bank lijkt me ook heel lekker zitten. Het broodje lijkt me ook heerlijk. Ik drink geen alcohol, alleen radler haha, met 2%

  1. nee doe maar niet 🙁 is er goed in gehakt bij de buurt en staat op onze netvlies en hoop ook niet dat hun hetzelfde lot staat te wachten

 5. Mooie bank! En lekker ruim. Ik kreeg kippenvel door wat je zei over de zwanenfamilie. Ik ben dol op dieren (en praat zelfs altijd onderweg tegen een vogel, kat of anders. Dat levert mij wel eens vreemde blikken op trouwens. Maar dat ter zijde) en leed bij dieren (of kinderen) vind ik echt afschuwelijk.

 6. Ik vind ze wel in het interieur passen die bank – dat broodje ziet er ook erg lekker uit 🙂

 7. Mooie bank! Ik vind juist een donkere bank altijd erg mooi, tenminste als de rest wel wat lichter van kleur is. Leuk tafeltje ook van de Kruidvat, bij ons waren ze helaas net uitverkocht toen ik er was, maar wie weet krijgen ze nog weer binnen.

 8. De bank ziet er mooi uit! Wij hebben hier één zwaan in de vijver. Geen idee waar zijn partner is gebleven. Maar het blijft een mooi gezicht. Het zijn zulke sierlijke dieren.

 9. o wat fijn een neiuw zwanengezin! zulke prachtige beesten, vind ik dat, behalve als z eop het pad liggen en ik er langs moet hahha

 10. hahaha ik dacht op FB dat het een foto van een van je dochters was 🤣 Leuk die filters!!
  Enne je bank is super. Heerlijk om zo te kunnen chillen. Groot genoeg om met meerdere mensen op te kunnen relaxen.

 11. Wat een mooie bank! De kleur zal vast snel wennen vind het contrast met de lichtere woonkamer en de donkere bank juist heel tof staan x

  1. Dank je! hij is wel groter als onze vorige bank, maar denk omdat hij donker is dat het lijkt dat hij pats boem zo als gevaarte in je kamer staat haah

 12. De nieuwe bank staat geweldig! Afgelopen week heb ik vooral genoten van het feit dat ik weer naar buiten mocht na (weer eens een weekje) quarantaine. Dus volop gewandeld!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.