Happy moments #16

Happy moments #16

Vrolijk pasen op deze maandag waarin er weer een happy moments #16 te lezen is!

Wij doen niks met pasen op de croissantjes bakken na dan haha. Eieren zoeken wilde de meiden niet meer.., zo jammer weer lol. Dus Niomi had een lekker ontbijtje gemaakt voor ons en ik had tompoezen geregeld voor bij de thee of koffie. Nou dan is het toch nog wel een beetje pasen πŸ˜‰

Ik wilde heel snel boodschappen doen zaterdagochtend en meestal ben ik dan binnen 10 min terug. Maar wij kwamen Renee tegen en dat was vroeger onze bakker in het winkelcentrum hier, 11 jaar geleden en dan liep hij te dollen met de meiden die een stuk kleiner waren en dan maakte we ook foto’s dus deze mocht niet ontbreken en de meiden zijn nu groot en wij oud haha. Anyhow 30 minutes later was ik pas klaar haha. Maar dat had ik er wel even voor over πŸ˜‰

Ik maakte pitta broodjes kip en Rashel kreeg ineens trek in Domino’s. Wij eten dat niet normaal en ik al helemaal niet, maar ze bleef zeuren en uiteindelijk moest ze een familie XXL weg werken van Ro zodat ze het gelijk af zou leren om te zeiken om een domino’s haha. Kind vol en Roon ook een vette bek want die tut krijgt dat natuurlijk nooit op haha. Ze hadden ook nog sina sticks erbij dus ik kan mij wel voorstellen hoe misselijk ze geweest zijn hahah.

Ik was toch wel even happy toen ik zag dat de brandstof onder de 2,00 stond haha. We hebben er gelijk maar wat meer in gegooid dat snap je zelf ook wel πŸ˜‰

En ik sluit deze happy moments af met luchtfoto. Deze maakte Rashel in Delft.

Hoe was jullie week en pasen ?

Dit was hem weer!! Tot volgende week!

15 gedachten over “Happy moments #16

  1. Wow, wat een prachtige luchtfoto! En Domino’s. Blegh (sorry). Ik geloof niet meer in afhaalpizza sinds ik ooit in New York Γ©cht hele lekkere pizza’s heb gegeten (er zijn twee wereldberoemde pizzeria’s daar) en natuurlijk ook in Rome. Maar ja, dat klinkt weer heel snobistisch maar dat bedoel ik niet zo. Ik bedoel alleen dat de bodem en ook sowieso de kaas gewoon zoveel lekkerder kan zijn dan wat je haalt bij New York Pizza of Domino’s…

    1. oh nee hoor ik vind die afhaal pizza niet te kachelen bah!! maar goed de rest vind het eens in de zoveel tijd wel lekker dus dan halen ze het maar hihi ik maak wel wat anders dan haha

  2. Ja, die brandstofprijzen… ik schrik er nog steeds van… En domino’s, hoewel ik gek ben op pizza’s, hebben we deze tent nog niet geprobeerd. We gaan altijd naar onze favoriete pizzeria want die bevalt ons goed.

  3. Herkenbaar van de brandstof. Als die zakt dan ga ik ook onmiddellijk tanken. Onder de 2 euro is vele beter dan er boven. Maar ja alles is duurder geworden. Pasen was hier ook wat drukker.

  4. fijn he dat de prijzen van de benzine weer wat zakken, ben er ook blij mee! hier druk geweest en eerste paasdag bij schoonfamilie geweest en vandaag zijn we lekker een stukje wezen fietsen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.