Happy moments #16

Happy moments #16

De happy moments van afgelopen week deel ik weer met jullie!

Wij hadden geen ijshockey dit weekend dus haalde wij de ijshockey naar huis. Met zus Linda, en “brulboei” Marco en Davon (zoon van zus linda) hadden wij een gourmet avondje in de planning staan. En man man wat hebben wij gelachen. In onze vlog van gister konden jullie de rest zien.

We hebben heerlijk gegeten en verbouwd want voordat wij gingen gourmetten vond manlief het nodig om mijn nieuwe schoenenkast in elkaar te zetten.

Niomi had afgelopen week schoolgala en was lekker aan het tutten met haar vriendin Tara voordat ze weg gingen.

En ik maakte weer een foto buiten natuurlijk, die mag niet ontbreken in onze happy moments want ik word daar blij van.

Roon en Niomi gingen weer eens vanouds naar een wedstrijd van ADO. Dat deden ze vroeger veel omdat Niomi helemaal in de voetbal zat maar daarna zijn ze niet meer geweest toen ze blessures kreeg en moest stoppen. Ze hebben het super naar hun zin gehad samen πŸ˜€

En we gingen met zijn vieren naar het tuincentrum. Meestal kopen we die leeg en je raad het nooit….we kochten gewoon niks noppes nada!! Hoe bizar haha. We gingen voor lampjes, maar we zagen echt niks wat wij wilden hebben dus zijn weer naar huis gegaan….met lege handen ja. Het enige waar wij mee thuis kwamen waren leuke foto’s πŸ˜€

Dit waren onze happy moments van afgelopen week! Volgende week zal die ook wel vol zijn want dan hebben wij 2 dagen ijshockey waarvan eentje naar Nijmegen dus dat word weer een hele rit voor deze moeder maar ik heb er zin in!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!

18 gedachten over “Happy moments #16

  1. Wat een leuke foto’s van jullie in het tuincentrum. Ik vind het altijd leuk om rond de kerstperiode even daar heen te gaan. Dit jaar naar eentje geweest maar die viel echt tegen. Ik wil in de kerstvakantie samen met mijn zoon nog wel naar een andere gaan. En dan niks kopen blijft meestal dan juist een uitdaging. Zeker omdat mijn zoon zoveel β€œleuke” dingen ziet. Mijn geluksmomentje van vorige week was mijn zoontje had een vriendje te spelen. En samen hebben ze heel leuk kerstkaarten gemaakt voor alle vier de juffen (twee juffen en twee juffen die extra de klas ondersteunen). Het was echt leuk om te zien hoe ze daarmee bezig waren.

    1. ja tuincentrums met de kerst blijven het leukste ! en deze viel ook zwaar tegen daarom ook niks gekocht maar goed we gaan een nieuwe poging wagen πŸ˜€ en wat leuk zelf kerstkaarten maken voor de juffen πŸ˜€

  2. Wat een heerlijk weekoverzichtje weer mop!

    Wat een knappies zijn die meiden van jullie ook! Lijken zo volwassen ineens ook op de foto’s! Hebben jullie goed gedaan schat!

    En inderdaad de foto’s zijn allemaal weer top gelukt, maar dat zijn we ook niet anders gewend πŸ™‚

  3. Die foto’s bij de kerstboom, om in te lijsten toch! wat een beauty’s! Verder weer een super vrolijk overzichtje. Ik heb dit soort blogs ook lang gedaan. Misschien weer eens oppakken!

  4. Wat zagen de dames er mooi uit voor het gala! En jullie passen met jullie witte jassen helemaal bij de kerstsfeer in het tuincentrum! Hier was het een rustig weekje tussen alle drukte van verjaardagen en feestdagen in en dat rustig aan doen waren ook wel even happy moments πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.