Happy moments #17

Happy moments #17

Het is weer maandag, dus tijd voor de standaard happy moments.

Ik moet je wel eerlijk zeggen dat deze happy moments week wel heel magertjes is. Dat houd niet in dat we geen happy moments hadden, maar ik heb niet veel foto’s gemaakt. Ondertussen ben ik weer stront verhouden en super benauwd, met als gevolg dat ik gister geen lucht kreeg en er een ambulance voor de deur stond :(. Rashel maakte de foto, en ik plaats hem toch in mijn happy moment, ondanks het geen happy moment was.
Het gaat wel weer, maar blijf benauwd, dus ik puf mijzelf erop los en dan komt het wel weer goed ;). Ik ben vroeger een zwaar astma patient geweest dus ik weet wel wat ik doen verder met benauwdheid aanvallen, totdat ik ze niet meer onder controle heb of krijg.

Het was een week met heerlijk weer, en dat hield in, dat Ras en ik veel op de scooter weg waren. Gewoon zinloos rond rijden, zon op je smoel en je hoofd legen…..dat is voor ons even genieten.

Deze foto van Ras vind ik gewoon leuk en hoort daarom ook in HP vind ik. In deze blogpost die ze schreef werd de foto ook gebruikt.

Eten….dat doen we genoeg tijdens deze corona tijd. We eten niet anders dan anders, en snoepen of snacken we ook niet meer. Dat komt misschien omdat er hier niet veel kwa ritme is veranderd šŸ˜‰

Ons standaard maaltijd eens in de week. Gewokte groenten met kip en een eigen gemaakt sausje. Dit gaat er altijd in en de rest eet het met pasta erdoor. Het verveelt nooit want het sausje pas ik altijd wel aan, en of ik doe er een andere groente doorheen.

Roadtrippen met Rashel op vrijdag avond en dan stil staan voor een open brug….., ja dat vonden wij allebei even apart aangezien hij meestal alleen overdag open gaat, of ook ’s avonds maar dan ben ik er niet bij hahah. We vermaakten ons prima door de radio knoert hard te zetten en te wachten tot we weer konden rijden, dat was dus 2 boten later.

En dan zoals altijd in happy moments, de lucht foto. Gemaakt door Ras.
En daar sluit ik deze happy moments ook mee af. Aankomende week hoop ik weer wat meer foto’s te kunnen maken. Het is vandaag koningsdag/woningsdag en nee wij hebben niks op de planning ;). Roon is gewoon werken dus wij gaan er zelf wat van maken.

Wat waren jullie happy moments?

Ik hoop dat jullie er wat van kunnen maken vandaag met konings/woningsdag. Neem een lekkere oranje tompoes en have fun!

Tot volgende week!

21 gedachten over “Happy moments #17

 1. Zo, wat zul je geschrokken zijn toen je zo benauwd was, gelukkig gaat het weer wat beter. Je gerecht met gewokte groenten ziet er trouwens wel erg lekker uit hoor!

 2. Heerlijk dat jullie hebben lopen roadtrippen, zowel op de scooter als auto!
  Geeft altijd een heerlijk gevoel van vrijheid ondanks dat we dat nu minder hebben.

 3. Heb je een foster puf? Die heb ik nu sinds 3 jaar (heb ook al astma sinds kinds af aan) en die werkt soms beter dan de ventolin/salbutamol.

  1. geen idee hoe dat ding heet, heb altijd ventolin gehad en ook verslaafd aan geweest totdat ik er accuut mee moest stoppen, seretide heb ik ook

 4. Wat akelig lijkt het me om zo benauwd te zijn. Ik heb jaren geleden een longontsteking gehad, dat vond ik toen ook niet prettig, maar gelukkig hielp een AB kuur mij er weer boven op.

 5. Dat moet wel schrikken zijn, zo’n ademnood! Wel goed dat je dan kan genieten van kleine momenten zoals lekker eten maken of kijken naar de lucht.

 6. Oei dat is helemaal niet fijn, klinkt heel eng! Veel moed! En fijn dat je toch happy moments hebt, ook al zijn ze dan magertjes

 7. Ik snap heel goed wat je bedoelt met magere happy moments! Heb er zelf ook last van šŸ™ Oeiii die eerste foto. Sterkte!

 8. Oh bah, de ziekenauto voor de deur.. Hopelijk gaat het inmiddels weer beter met je?!
  Al met al toch wel wat platen van jullie happy moments. Hier was de sportschool een happy moment. Lekker even helemaal los gaan.

  1. ik ben sowieso al een risico geval vanwege mijn anorexia en lichaam wat niks meer opneemt en geen weerstand heeft, dan een ex astma patient erboven op is dikke party….NOT

 9. Jeetje dat is schrikken. Gelukkig alles weer in orde. Mijn happy moments waren zelf zuurvlees maken, spulletjes voor de baby bestellen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.