Happy moments #17

Happy moments #17

Het is weer maandag, dus tijd voor de standaard happy moments.

Ik moet je wel eerlijk zeggen dat deze happy moments week wel heel magertjes is. Dat houd niet in dat we geen happy moments hadden, maar ik heb niet veel foto’s gemaakt. Ondertussen ben ik weer stront verhouden en super benauwd, met als gevolg dat ik gister geen lucht kreeg en er een ambulance voor de deur stond :(. Rashel maakte de foto, en ik plaats hem toch in mijn happy moment, ondanks het geen happy moment was.
Het gaat wel weer, maar blijf benauwd, dus ik puf mijzelf erop los en dan komt het wel weer goed ;). Ik ben vroeger een zwaar astma patient geweest dus ik weet wel wat ik doen verder met benauwdheid aanvallen, totdat ik ze niet meer onder controle heb of krijg.

Het was een week met heerlijk weer, en dat hield in, dat Ras en ik veel op de scooter weg waren. Gewoon zinloos rond rijden, zon op je smoel en je hoofd legen…..dat is voor ons even genieten.

Deze foto van Ras vind ik gewoon leuk en hoort daarom ook in HP vind ik. In deze blogpost die ze schreef werd de foto ook gebruikt.

Eten….dat doen we genoeg tijdens deze corona tijd. We eten niet anders dan anders, en snoepen of snacken we ook niet meer. Dat komt misschien omdat er hier niet veel kwa ritme is veranderd 😉

Ons standaard maaltijd eens in de week. Gewokte groenten met kip en een eigen gemaakt sausje. Dit gaat er altijd in en de rest eet het met pasta erdoor. Het verveelt nooit want het sausje pas ik altijd wel aan, en of ik doe er een andere groente doorheen.

Roadtrippen met Rashel op vrijdag avond en dan stil staan voor een open brug….., ja dat vonden wij allebei even apart aangezien hij meestal alleen overdag open gaat, of ook ‘s avonds maar dan ben ik er niet bij hahah. We vermaakten ons prima door de radio knoert hard te zetten en te wachten tot we weer konden rijden, dat was dus 2 boten later.

En dan zoals altijd in happy moments, de lucht foto. Gemaakt door Ras.
En daar sluit ik deze happy moments ook mee af. Aankomende week hoop ik weer wat meer foto’s te kunnen maken. Het is vandaag koningsdag/woningsdag en nee wij hebben niks op de planning ;). Roon is gewoon werken dus wij gaan er zelf wat van maken.

Wat waren jullie happy moments?

Ik hoop dat jullie er wat van kunnen maken vandaag met konings/woningsdag. Neem een lekkere oranje tompoes en have fun!

Tot volgende week!

reactie's

reactie's

21 gedachten over “Happy moments #17

 1. Meid heel veel sterkte! Lijkt mij eng om even niet meer te kunnen ademen. Het eten ziet er heerlijk uit

 2. Jeetje dat is schrikken. Gelukkig alles weer in orde. Mijn happy moments waren zelf zuurvlees maken, spulletjes voor de baby bestellen!

 3. zeker In de gaten houden die ademnood. Ben je als ex-astma-patiënt dan niet sowieso iemand met hoger risico?

  1. ik ben sowieso al een risico geval vanwege mijn anorexia en lichaam wat niks meer opneemt en geen weerstand heeft, dan een ex astma patient erboven op is dikke party….NOT

 4. Oh bah, de ziekenauto voor de deur.. Hopelijk gaat het inmiddels weer beter met je?!
  Al met al toch wel wat platen van jullie happy moments. Hier was de sportschool een happy moment. Lekker even helemaal los gaan.

 5. Ik snap heel goed wat je bedoelt met magere happy moments! Heb er zelf ook last van 🙁 Oeiii die eerste foto. Sterkte!

 6. Oei dat is helemaal niet fijn, klinkt heel eng! Veel moed! En fijn dat je toch happy moments hebt, ook al zijn ze dan magertjes

 7. Wat schrikken zeg, dat je weer zo benauwd was, heel veel sterkte, hier eten we ook niet anders of meer dan voorheen.

 8. Oh nee =( hopelijk is het nu helemaal beter!

 9. Wat akelig dat je zo benauwd was dat er een ambulance moest komen zeg! Dat lijkt me echt afschuwelijk. Gelukkig dat het nu weer beter gaat.

 10. Eigenlijk heel goed dat er qua ritme en eten niet zoveel veranderd is. Dat betekent dat jullie leefstijl behoorlijk coronaproof is lijkt me.

 11. Dat moet wel schrikken zijn, zo’n ademnood! Wel goed dat je dan kan genieten van kleine momenten zoals lekker eten maken of kijken naar de lucht.

 12. Wat akelig lijkt het me om zo benauwd te zijn. Ik heb jaren geleden een longontsteking gehad, dat vond ik toen ook niet prettig, maar gelukkig hielp een AB kuur mij er weer boven op.

 13. Heb je een foster puf? Die heb ik nu sinds 3 jaar (heb ook al astma sinds kinds af aan) en die werkt soms beter dan de ventolin/salbutamol.

  1. geen idee hoe dat ding heet, heb altijd ventolin gehad en ook verslaafd aan geweest totdat ik er accuut mee moest stoppen, seretide heb ik ook

 14. Heerlijk dat jullie hebben lopen roadtrippen, zowel op de scooter als auto!
  Geeft altijd een heerlijk gevoel van vrijheid ondanks dat we dat nu minder hebben.

 15. Zo, wat zul je geschrokken zijn toen je zo benauwd was, gelukkig gaat het weer wat beter. Je gerecht met gewokte groenten ziet er trouwens wel erg lekker uit hoor!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: