Happy moments #17

Happy moments #17

Het is maandag, het regent na een paar mooie dagen dus met een kop thee tijd voor happy moments #17.

Rashel wilde alweer een hele tijd een nieuwe tattoo. Maar ja daar moet je wel even over nadenken. Rashel is het mandela type hier en zijn genoeg dingen mee te combineren. Ze had een mooi werkje uitgezocht maar na passen en meten ging het uiteindelijk toch de kliko in en ging ze samen met Martin op zoek naar iets wat wel mooi over zou lopen met haar andere tattoo’s. Kind blij en moeders ook, en pa ook want de rozen in haar tattoo zijn voor papa en mama.

De meiden gingen samen met Roon en Edwin naar ADO. Edwin had ze meegenomen en op ere tribune een wedstrijd mee kijken. Dus in plaats van met moeders op stap, waren ze nu een keer lekker met hun pa weg en dat is alleen maar genieten dan natuurlijk want Ro werkt 6 dagen in de week en heeft gewoon niet veel tijd, dus top dit uitje!!

Ik liep in de Primark en zag dit geweldige shirt voor Ro haha.

En het kon natuurlijk niet ontbreken he die oranje tompoezen haha. Ik mag ze niet maar de rest waardeert dit wel hier 😀

Rashel eet niet onze wok schotels mee die ik altijd maak, maar ik hou dan ingredienten apart voor haar en daar maakt ze zelf dan wat lekker van en dit was het resultaat van Ras.

Voor de rest was het dus wokschotel waar ik nu een keer geen foto van heb maar wel van de rest van wat ik op tafel zetten.

En deze happy moments word afgesloten met weer een paar lucht foto’s en van de mooie bloesems.

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

13 gedachten over “Happy moments #17

  1. Wat een mooie Mandela tattoo zeg! Oh wij hebben een paar dagen terug ook zelfgemaakte hamburgers gegeten. Het ziet er naar uit dat Ro echt wel genoten heeft van het uitje.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.