Happy moments #17

Happy moments #17

Yes!! Het is weer maandag, dus tijd voor de happy moments van de afgelopen week.

Rasje, die haar kerstdiner/gala had op school. Oh wat heeft die meid genoten en wat zag ze er gaaf uit. Ze heeft er zelf een blogpost over gemaakt die je hier kan lezen.

En natuurlijk weer een lucht foto!! Deze maakte Rashel vanuit de auto toen wij onderweg waren.

En Cairox Hijs speelde weer thuis en zoals altijd een gezellige boel met iedereen een blauwe kerstmuts op. Ondanks ze verloren hebben was het weer een geslaagd avondje.

Lars en Rashel….jut en jul…nee gein, schatten van de tribune!!

En natuurlijk wil meneer Lars zijn 5 minutes of fame hebben hahah.

Ondanks ik nooit fotos hier op de site plaats van de spelers kon ik deze niet laten, ik deel ze altijd op onze insta account maar vond deze weer te leuk. De meiden samen met haagse viking thomas!!

Deze foto werd genomen door de fotograaf van hijs en stond op de hijs facebookpage. Niomi samen met Demi, te leuk!

Dit waren weer onze happy moments!

Wat waren jullie happy moments ?

Tot volgende week!

21 gedachten over “Happy moments #17

  1. Die laatste foto is echt super leuk, ze hebben totaal niet in de gaten dat ze worden gefotografeerd en staan er allebei leuk op. Mijn happy moments? Pfff, toen het vrijdag 17.00 uur was en alles op het werk aan de kant was voor de grote prolongatie van januari…

  2. Hier was de zoon jarig en hadden ze deze dag ook hun kerstdiner, dat waren el de happy moments en natuurlijk dat we vakantie hebben! Wat een vrolijke foto’s heb je hier allemaal geplaatst.

  3. Ik hoop dat komende jaren het ijshockey in Nederland weer wat aan bekendheid krijgt. Ik ging vroeger wel eens naar de Gunco Panda’s in Rotterdam

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.