Happy moments #18

Happy moments #18

Wauw, achttien weken deel ik al happy moments met jullie hier!

En ik vind dit altijd het leukste om te maken zo begin van elke week 😀
Afgelopen week hadden wij weer heerlijke momenten, maar niet overal foto’s van gemaakt. Ik ging zaterdagavond spontaan met Ras naar kijkduin waar zus Linda ook heen kwam want die word er om de hoek. We hebben even van het zonnetje genoten en lekker gewandeld in de duinen.

Dit zijn mijn belangrijkste momenten altijd, genieten van waar ik ben en met wie ik ben. En deze personen zijn eigenlijk altijd bij mij, steunen mij, laten mij mijn grenzen verleggen en geven mij zo nu en dan flink op mijn klote 😉

Mijn zus…, mensen ik kan niet zo tiepen hoeveel ze voor mij betekend en hoeveel ik van deze meid hou.

De drie musketiers <3

En dit was zo heerlijk, geen mensen, geen drukte, een heerlijk zonnetje, en konijntjes die in de duinen rond rende. Op dit soort momenten vergeet ik gewoon even hoe ziek ik ben, hier voelt alles als normaal en “leef” ik zoals ik dat vroeger deed.

Tot een paar jaar geleden maakten wij altijd met de meiden hier een foto met mij erbij. Nu Ras met haar tweede mama op dit plekje. Hier werd een foto van mij gemaakt toen ik een jaar of 4 was dus dit is even geschiedenis 😀

Ik had dus 220 foto’s maar ja snapt dat ik even een selectie heb gemaakt!

Mijn mooie poppetje die dit echt even nodig had ;). Die meid laaide weer helemaal op en dan groeit je moeder hartje hoor!

En ik lakte mijn nagels weer, maar nu weer in een lichte kleur van de hema.

Ik sluit deze happy moments af met weer een luchtfoto.

Een week die mij weer een boost kwa energie heeft gegeven!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!

18 gedachten over “Happy moments #18

  1. Wat fijn om zo te wandelen in de duinen. Ik ben echt blij als het zo mooi weer is dan ga ik ook graag wandelen.

  2. Wat een gezellige foto’s en wat fijn dat je nog zo close kunt zijn met je zus. Ik heb mijn moeder al 2 maanden geen knuffel kunnen geven.

  3. Ah leuk foto’s op dezelfde plek als vroeger, daar heb ik ook een paar van. Heel kostbaar vind ik ze. En natuurlijk top dat je zo’n goede band hebt met je zus.

  4. Supertoffe foto’s, ziet er zo leuk uit met jullie! En een prachtig nagelkleurtje!

  5. Wat lekker zo aan het strand, heerlijk! Zou willen dat we dat dichtbij hadden 🙂 Mijn happy moment was mijn verjaardag vorige week.

  6. Wat heerlijk zo gaan uitwaaien aan zee. Bij ons zal het nog even wachten zijn tot we weer naar zee mogen. Mooi kleurtje op je nagels

  7. Wat een heerlijke foto’s! Ik snap heel goed dat dit je weer een boost geeft!

  8. Het begrip week is bij mij steeds meer aan het vervagen, door het thuiswerken enhet bijna nergens heen kunnen gaan lijken alle dagen op elkaar.

  9. Wat een gezellige foto’s. Zo te zien heb je dierbare momenten beleefd. Dat is belangrijk in zulke tijden.

  10. Ik kan me voorstellen dat deze week je even een goede boost heeft gegeven, hier merk ik dat de weken erg in elkaar overlopen, op zich geen probleem, maar we leven wel erg van weekend naar weekend als de laptop weer dicht kan. Verder fijn momenten met een nieuwe serie op tv en een gezellig avondje op de bank met mijn man.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.